Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Trafalgar D. Water Law

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 261 79.6%
  • Sevmem

    Kullanılan: 67 20.4%

  • Kullanılan toplam oy
    328
Bu adamın adına D. harfinin eklenmesine sonradan karar verildiğini biliyorum ama kanıtlayamam.

Zamanında ilk D. çıktığı zamanlar OP takip etmeyi bayağıdır bırakmış arkadaşıma söyledim. Verdiği tepki kafalarına göre D. çıkartıyorlar falan oldu. Gold Roger'da da kıvırdılar dedi :(..


Law tamam da Gold Roger nedir? :(. İyi ki bırakmış okumayı hıh.


Neyse bu aklıma geldi şimdi.


Dediğim gibi Law belki. Ama sanmıyorum da çok..
 
Law'ın her şeyi Oda tarafından gelişine çizildiği için sırıtıyor.Popülerliğini karizmasına borçlu vasat bir karakter.
Yeri geldiğinde karizma yeri geldiğinde vefalı yeri geldiğinde samimi bir karakter meyvesi ise başlı başına seriye büyük renk katıyor. Sevmezsin anlarım da şu karaktere vasat denmez be dostum :/

Vasat dememin sevmemekle alakası yok.
Sevmiyor olmanı anlarım ama vasat demeni abartı buldum diyorum kısaca.
 
Law'ın her şeyi Oda tarafından gelişine çizildiği için sırıtıyor.Popülerliğini karizmasına borçlu vasat bir karakter.
Bence pek gelişine değil. Finalde önemli bir rolü olacak. Parçaları birleştirelim.


Doflamingo Mariejoisde bir ganimet bulduğunu ve ölümsüz olsa dünyayı yönetebileceğini ima etmişti. Şimdi bir silah varsa mutlaka patlar. Law'ın meyvesi bir şekilde bir şeylere sebep olacak. Ama nasıl?


Dünyanın kralı olmak isteyen bir D.'den bahsedildi. Bu kim? Xebec.


Onun ismini gemisine veren ona özenen adam kim? Karasakal.

Bu Karasakal'ın özelliği ne? Meyve avcılığı.

Bir çeşit tanrı olmak isteyen adam için ölümsüzlük kaçmayacak fırsat. Ama bir yandsn bu ölümsüzlüğün bir şekilde dünyayı o ganimet sayesinde kontrol etme gibi bir işlevi de var. Doffy bir shiciydi. Ama Karasakal bir yonkou. Yani Doffy yapabileceğini düşünüyorsa.


Ayrıca Law Luffy'i kurtarırken bir gün düşman olacağız da dedi. İhanet vurgusu defalarca yapıldı. Bunlara ek olarak Law D. milliyetçisi çıktı. Bir başka D. Olan Karasakal gel kardeş gel ülküdaş gaspçılara gösterelim gününü çekebilir.

Haaa Law gerçekten ihanet eder mi? Oda bunlarla bizi düşündürür. Sonrasında da Nami Robin ve Sanji'nin geçtiği süreçten geçtiği anlaşılır. Aslında her şeyi kankaları için yaptığı ortaya çıkar vesaire.
 
Popüler olup Kid'den rol çalan adam. Torpille bulunduğu yerdedir o yüzden sevmem.
Bence Oda'nın aklındaki planlar sonradan değişti. Finali hep tasarladığını ama ona gelene kadar olan olayları derlemekte zorlandığını hep söylemişti. Verdiği tutarsız yüzdeler de bunla alakalı. Kid ile bir supernova kapışması düşünse de bence caydı sonradan. Halbuki arcları lastik gibi uzatmasa, zaman atlaması öncesinde yaptığı gibi 50 bölüm falan işlese tadından yenmezdi de işte. 5 saga paradise 5 saga yeni dünya 1'er saga da başlangıç ve son. Ama böyle yapınca hem tayfanın güçlenmes aceleye geldi hem de haftalık takibi işkence bir seri haline geldi One Piece. Yeni dünyada şuanda 3 saga oldu. Bir tane de final sagası olacak işte sanırsam.
 
Ben bu adamın tekniklerini çok küçimsüyormuşum ya. Oden aurası, Luffy eğitimi vs olmadan gitti Kaido'dan kan aldı. Hem de en trişka bulduğum tekniklerinden injection shotla. Bayağı şaşkınım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık