Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Sword Art online gibi Çince bir anime (veya adına ne deniyorsa) vardı. MOBA bir oyuın içerisinde karakter oluyordu oyuncular. Adı neydi?
 
B The Beginning.
Netflix'te geçen gün gördüğüm ve girişini beğendiğim (3. bölümde yanlış hatırlamıyorsam Arthur Rimbaud şiiri okunarak başlıyor sırf bunun için fırsat vereceğim. İlk duyunca yatakta uzanırken lan dedim bu Rimbaud şiiri. Çakmışlar Avrupa kültürüne selamlarını Japonlar.) bir yapım. İki sezon. İlk sezon 12 bölüm bölümler 25 dakika. İkinci sezon altı bölüm olarak gösteriyor. Bitiyor mu bitmiyor mu ben de bilmiyorum :)
Şu an dördüncü bölümdeyim.
Türüne gelirsem: Suç, gizem.
 
2 tür anime tavsiyesi isteyeceğim

1 - Jujutsu Kaisen tadında karakter çizimlerinin kaliteli, çocuksu olmayan bir anime arıyorum. İlginç karakterler, ilginç güçler ve güzel bir dünyaya sahip bir anime arıyorum. İzlerken dövüşlerden, karakterlerden keyif alayım.

2 - Biraz daha kısa anime arıyorum. İlla aksiyon, fantastik bir dünyası olacak diye bir kaide yok. Kiseijuu, Zankyou No Terror, Steins Gate. Mesela bu animelerden çok keyif almıştım. İyi bir konusu ve güzel çizimlere sahip olması yeterli.
 
Monster(2004) izleyin,karakterleriyle,hikayesiyle tam anlamıyla bir başyapıt.


Politika,felsefe sevenler için Ginga Eiyuu Densetsu'yu(Legend of The Galactic Heroes)öneriyorum.
Herkes en başta beğenemeyebiliyor,bu yüzden biraz sabrederek izleyin.
 
Son düzenleme:
arkadaşlar anime arıyorum şöyle 12 bölümlük dram dışında her anime olabilir. Bölüm sayısı çok fazla olmasın yeter.Parasyte,inayushuki,wonderland , re zero falan izledim
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık