Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk olarak iki şampiyonluk 4 kupa almışlığım var KF liglerinde neyse onu geçtim de kaleci la onun sebebi kaleci sayısı az olunca o fazla gelişti 20 25 M değer farkı oradan kaynaklanıyor üşenmezsen bak defansta da orta sahada da forvette de 1lik hedefi olanlardan daha iyi değil kadro neyse kardeşim oynayalım bir daha lig kurulacağında da bana söyleyin ben açarım transfer serbest coin kullanımı kapalı antrenman kampını isteğe göre açık ya da kapalı yapabiliriz. Biri daha çıkıp adalet derse de kadroyu 500 M yaparım bak söylüyorum :D
Senden daha fazla şey kazanmışım demek ki laf edebilirim istediğim gibi. :rolleyes:
4 sezon üstü üste kupayı almışlığım var. Sen tane olarak kazanmışsın çok mu? ;)

La tamam da önemli olan zaten ortalamanın iyi olması, bende kaleciler, defans leş. Orta saha idare eder, forvet iyi o kadar. Ben bu kaleciyi 20 defa coinle antremana soksam anca 90 falan olur. Fakat genç kaleciyi 10 defa sok o daha erken olur o seviyede. Senin o avantaj var, takım genç az çok da kaliteli coin basınca gelişmiş.

La transfer açık olup coin kullanımını nasıl kapalı yapacaksın? Neyle takas edecen futbolcuları? 1 Ekmek üstüne 10M verip mi alacan? Her transferde coin istiyor ya bu sistem senden transfer yaparken... ;)

La 500M yapmazsan madam değilsin, hodri meydan. :ehe: :rolleyes:
Bak o zaman finalde karşına gelip sana neler yapıyorum... :D :a:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık