Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011: Oşuriko Standardı

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 58 29.6%
  • Ortalama

    Kullanılan: 89 45.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 49 25.0%

  • Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde Luffy vs Kaidou kısmını görünce, beklentim çatı kısmının yerle bir olması. Efsane bir vs çizmesi. Kata ile olan vs gibi birşey değil, yıkıcı olan etrafı talan eden bir vs istiyorum. Gelecekte bahsi geçtiğinde Luffy, Kaido'yu o adaya gömdü heryer darma duman oldu densin isterim. Öyle gazetede iki abartı cümle geçerek özetlemek olmaz, Oda bunu bize göstersin, göstermeli.
 
Kaido oden gibi canavarımsı bir samuray gelmeyecek dedi. Zoro ile bir daha karşılaşacak. Bu sefer Zoro bilinçli bir şekilde saldırısına kral haki ekleyip yarıp geçince kaido o lafı edecek.
 
Kral hakiyi ilk gördüğümüz zamanlar da bir kez kullandıktan sonra tekrar salınım için şarj olması gerekiyor sanmıştım. Bu bölümdeki Luffy ve Kaido dövüşünden anladığım kadarıyla kral haki yakın dövüşte peşpeşe kullanılabiliyor sanırım. En azından bu teknikte o şekilde, ben öyle anladım yani.

Bölümle ilgili dikkatimi çeken bir diğer nokta Linlinin arada ortaya çıkan anaç tavırları. Çeviri (ingilizce) ne kadar doğru bilmiyorum ama 10 yaşından küçük çocuklarda bunun ortaya çıkmasına ayrı bir parantez açıldığına göre var bir iş. Aniden değişen bu hareketlerin arkasında ruh meyvesinin gizemi yatıyor olabilir.

Ulti ve Page ikilisinin işi bittikten sonra Usopp ve Nami ne yapacak? Linlin ne yapacak? bunlar çok önemli. Tama'nın rolü belli.

Kidd'in Linlin ile karşılacağını sanmıyorum. Olurda karşılaşırsa anaç büyüsünü bozmak için karşılaştıracaktır Goda. Tahminimce karşısına başka biri çıkacak ya da bir yere yardıma gidecek göreceğiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık