Diğer kılıçlarla da kesti zaten. Santoryu ve asurada 3 kılıcı da kullanıyor.Ölümden korkmayan kaido kiliçtan tirsiyo saka gibi
Zoro kesebilseydi diger kiliçlarla da keserdi.
enma>kaido>>>>>>>>>>>>zoro net.
Diğer kılıçlarla da kesti zaten. Santoryu ve asurada 3 kılıcı da kullanıyor.Ölümden korkmayan kaido kiliçtan tirsiyo saka gibi
Zoro kesebilseydi diger kiliçlarla da keserdi.
enma>kaido>>>>>>>>>>>>zoro net.
Luffye Kaidoyu yenemeseydin kaptanım olmazdın derdi.Zoro, savaş alanına geri dönerse ilk yapacağı icraat ne olur sizce ?
Şahsen sahalara geri dönmesini istemiyorum. Wano'da en büyük zirvelerini yaptıktan sonra, eğer hiçbir şey olmamış gibi King, Queen alacaksa; kusura bakma sokarım böyle işe.Luffye Kaidoyu yenemeseydin kaptanım olmazdın derdi.
İyileşemez bir süre o artık. Marco yardım etse belki ama King ve Queenle savaşıyor. Gücünün bir kısmınıda onlara harcamış. Harcamayada devam ediyor. Bu Zoroyu iyileştirmeye yetmez.Şahsen sahalara geri dönmesini istemiyorum. Wano'da en büyük zirvelerini yaptıktan sonra, eğer hiçbir şey olmamış gibi King, Queen alacaksa; kusura bakma sokarım böyle işe.
Değil mi! Şu kıza aşığım ya! Herkes Ulti'ci olacak!Oooo harika son ulti anaya fena dalacak. Çok güzel çok hiç böyle bir karşılaşma beklemezdim bir efsanenin doğuşu olacak ulti
Sanji queeni yenerse sanji'ye kiyasla zoro'nun şuan yaptıklarıyla ödülü bayağa düşük olur.Şahsen sahalara geri dönmesini istemiyorum. Wano'da en büyük zirvelerini yaptıktan sonra, eğer hiçbir şey olmamış gibi King, Queen alacaksa; kusura bakma sokarım böyle işe.
Sanmam, Zoro'nun yaptıkları az da değil. Kesinlikle yüksek ödül verecekleri referanslarını söz ederler.Sanji queeni yenerse sanji'ye kiyasla zoro'nun şuan yaptıklarıyla ödülü bayağa düşük olur.
Kaido'ya bi cizik atti neresi fazla attıği ciziğin kaido üzeridede bi etkisi olmadı üstelik. iki yonko saldısı tankaldı diye kimse ödul vermez zoro'ya zoro hic bişey yapmadı bu arc luffy'yi kurtarmak dışinda.Sanmam, Zoro'nun yaptıkları az da değil. Kesinlikle yüksek ödül verecekleri referanslarını söz ederler.
İki yonkonun saldırısında da mantıklı olarak bir kısmını durdurdu. Ama gerekeni yaptı.Kaido'ya bi cizik atti neresi fazla attıği ciziğin kaido üzeridede bi etkisi olmadı üstelik. iki yonko saldısı tankaldı diye kimse ödul vermez zoro'ya zoro hic bişey yapmadı bu arc luffy'yi kurtarmak dışinda.