Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011: Oşuriko Standardı

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 58 29.6%
  • Ortalama

    Kullanılan: 89 45.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 49 25.0%

  • Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çatıya çıkan adamlar güç olarak belli seviyenin üstünde adamlar olmalı. Haliyle senin de dediğin gibi Kid, Luffy gibi sıyrılacağı için ya da farklı bir yeri olduğu için diyelim Kid'in sağ kolu da kaptan alacak seviyede olmalı. Hal böyleyken Killer'a güç olarak yakın olan adam Hawkins olmalı. Oysaki tam tersi Hawkins çok üstünmüş de Killer'ın çok az şans
Çatıya çıkarken bir turnuva falan düzenleyip o şekilde adam seçmediler :D. Kınlar bizimkilerden önce çıktı çatıya. Sanji de çıkacaktı ama bir şeyler oldu çıkamadı. Marconda çıkmadı misal. Yani çatıya çıkmak güçten daha ziyade kurguyla alakalı bir şey. Oda işte bu beş supernova geleceği parlak yıldızlar dedi. Ama bu çatıya çıktıkları sırada herkesten çok çok güçlü olmaları gerektiği anlamına gelmiyor. Killer muhtemelen bizimkilerin hep yaptığı gibi Hawkins'i yenecek ve çatıyla işaret edilen potansiyeline yaklaşacaktır.


Unutmadan, aynısı Zoro için de geçerli. Marco Zoro'yu iyileştirir ve reis King'i alır. ;)
 
Page One ve Ulti, aynı Dellinger gibi yarı balıkadam olabilir mi? Hani zaten antik zoanlar, buradan gelen acayip bir dayanıklılık var. Ama bu ikisine yapılan vurgu bana daha farklı gibi geldi. Bundan ötürü, balıkadam kanı taşıdıkları için ekstra bir dayanıklılık da ordan geliyordur diye küçük bir ihtimal veriyorum.
 
Arc ın karizma arttıranları Killer ve Zoro oldu. Killer durduk yere favorilerimden oldu çıktı. Zoro zaten Allahu ekber dağlarına dayandı. Kid ve Law düşüşte Luffy nin yanına yakıştıramaz oldum sol bölümlerde.
Fakaaaaaat Kid aşağıda Queen ve King le karşılaşırsa sağlam zevklenirim. Onun yolunumu yapıyor çözemedim orayı
 
Jinbe ona da dayanırdı. Adamın ciğerine lav akıttı Akainu gene de direndi reis. Düşmez kalkmaz bir Jinbe var seride zaten.
Ya şimdi bu balık ya su falan kullanıyor ya orada Aka reis lav ı şey yapınca bu suyla buharlaştırmış, Big Mam böyle vursa kesinlikle ölürdü ve hayatta ki yegane öleceği yere kavuşmuş olurdu.
 
Daha fazla yer vereceğine bilsem killer fanı olurum yeminle, adam az yer aldı genelde wano'da bir yer pir yer verdi. Kesti, biçti, lafını soktu. Tayfada böyle bir adam daha olsa keşke.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık