Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy'nin Kaido'yu Teke Tek Dövüşte Yenmesi Mantıklı mı?

Luffy'nin Kaido'yu teke tekte alması mantıklı mı?


  • Kullanılan toplam oy
    161
Denizci ve hükümetin tamamı çöp değil ama dünyanın en güçlü yaratığını giyotinle idam etmeye çalışmak bir tık mantıksız gibi. Sence de öyle değil mi ?
Giyotini kılıç gibi düşün. Yumruklar yamuldu mu yazsaydı yükseltmek için? :D
Tasfirin altı dolmadı işte, problem bu.
 
Niye böyle düşünüyorsun?
Bleachte ichigo kel abiyi anca yenerken Zarakiyle başa baş dövüşüp tegmenleri zanpaktosuz tekliyordu. Naruto bijuu salmış adamı alıyordu, Kakashiden güçlü görünen Haku'yu geninken ani sinirle alıyordu, Pain olayında başlayıp 1 10 100 kat artan güçler. Bu da aynı işte. Birbirinden ayrı özellikli çalışan güç dengeleri yok. O an işine nasıl gelirse o öyle kazanır. Luffy şu an yaşayan en güçlü 3 5 kişiden biridir muhtemelen.
 

Silinmiş Üye

Evet mantıklı.
Oars vs Hasır şapkalar tarzı bir şey fena olmazdı.Marco hasır şapkalar için burada ne işiniz var gibisinden konuşmuştu.Hayırlısı ?
 
Topu topu 2 y önce 1 tane pasifistayı tüm tayfa indiremezken şimdi gelinen noktaya bak.Anladık güç artışı tabiki olacak ama Oda ipin ucunu baya baya kaçırdı.Böyle abartı power up ları Dragon Ball da görüyorduk.Tayfanın bir kısmı hala ergen.
H.haki senin potansiyeline bağlı. Luffynin potansiyeli ortada zaten. Kaido fiziksel ve silahlanma olarak güçlü ama Luffy h.haki ile dokunmadan saldıra bildiği için bunların önemi kalmıyor. Yani absürt bir durum yok. Gayet mantıklı. Artık Luffy koramirallere filan tek atar geçer bu güçle :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık