Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav mesele Luffy ya da onla alakalı değil. Luffy'nin hiç olmadıiı bölümler için de geçerli. Hatta bu mesajdan sonra son 10 bölümü kontrol ettim bir tanesini bile sandığa gömmemişiz :D
Orasını bilmiyorum. Ben biraz son birkaç sayfadaki mesajların oluşturduğu izlenime göre cevap vermiştim.

Valla benim için bölümler hala ''Yeni neslin, eski nesle kendini göstermesi'' anlamında sürüyor. Kaido falan bu değil yani. O yüzden Luffy'nin şovunu falan seviyorum ama Kaido daha kendini göstermedi henüz. Luffy'nin hala çok ama çok zorlanacağı dönemler olacak.
 

Üye silindi 5781

One Piece'in janrı hiçbir zaman öyle dövüşler olmadı zaten. Şimdiye kadar güç dengesinin iyi gözükmesinin tek sebebi de hikayenin yüzdesel olarak fazla ilerlememesiydi. Dövüşleri fazla sallamayıp kurguya odaklanmak en iyisi.
Katakuri'den sonra bozdu bence dövüşler. Ben Katakuri'yi de çok zorlama bulmuştum , tabii keyifli bir dövüştü orası ayrı
 
Katakuri'den sonra bozdu bence dövüşler. Ben Katakuri'yi de çok zorlama bulmuştum , tabii keyifli bir dövüştü orası ayrı
Mantık açısından diyorsan eksikleri olsa da bence en saçma dövüş değildi. Moriah dövüşü daha anlamsızdı.

Ama öte yandan One Piece'in dövüşleri en baştan beri iyi değil. Çoğu dövüş Luffy'nim gaza gelip ayağa kalkıp rakibini dövmesinden ibaret. Şuanki rakibin yonkou olmasından ve tek etkisinden dolayı bu dövüş fazla sırıttı ama aslında benzeri olaylar yok değil. Mesela Lucci Luffy'i uçurdu. Sonrasında bir anda 2 tane power up'ı oldu. Aokijiden sonra geliştirdim dedi. Yahu arkadaş sen ne ara bu ikisine çalıştırdın da geliştirdin? :D. Bildiğin tepeden inme.


Diğer shounenleri izledin mi bilmiyorum. Kurgu açısında bir OP olmasalar da dövüşler açısından fersah fersah üstündür. Ha ani güçlenmeler vs olsa da en azından teknikler kaliteli ve dövüşler satranç gibi olabiliyor.
 
Ya arkadaş ben anlamıyorum. Daha arcın başında şöyle değil miydi durum?:
Şimdi Lütfü'nün bir süperman gibi gözünden ışın atmadığı kaldı. Ulan köpek madem böyle şeylerin vardı niye göstermiyorsun köpek? Tam mangakanın klasik ben Lütfüyü nasıl kk yapacağım yav kafası bu nerede görsem tanırım.

Bari Zoro gözükene kadar göz ucuyla bakayım da çok sinirlenmeyeyim pandemi pandemi.
En saçma olaylardan biri. Kaido'ya zarar verememiş olmasını anlıyorum ancak tek yemesi hiç mantıklı gelmiyor. Bu saldırıdan tek yiyen adam Ragnarok'a nasıl dayandı? kendini hakiyle savunduğunu da görmediğimize göre bu işin mantıklı tarafı yok. Shounen serilerde kötü karakteri yücelteceğim diye suyunu çıkartıyorlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık