Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

One Piece , Onigashima baskını ile beraber çok büyük bir yokuş aşağı yol aldı. Bunu ben sadece böyle düşünmüyorum , diğer platformlardaki insanlar da böyle düşünüyor ama işin mantığına pek takılmayıp keyif almaya bakan okuyucular için Onigashima baskını bir nimet. Bu mangayı öyle okumak lazım artık. Kimse ağlama duvarı vesaire yazmasın , seride dövüş içerisinde mantığın hala var olduğuna inanan bir kişi varsa One Piece'i bilmiyordur. Bu kadar keskin ve net konuşabilirim bu konu hakkında. Hala insanlar olayın Luffy olduğunu vesaire zannediyor ama olay Luffy değil ben burada Zoro'dan da bahsediyorum Big Mom'dan da Luffy'den de Marco'dan da. @Reiper üstadın yorumları gerçekten çok iyi bu konu hakkında. Mangayı okuyup sevdiğin karakterin şov yapmasının ardından gaza gelip yudumlayacaksın şarabını öyle bir manga oldu artık.
 
Zoronun tüm kemikleri kırıkken asura açıp balyozu durdurup kaidoyu yaralaması ne kadar mantıksızsa luffy de o balyozu durdurması o kadar mantıksız. İnşallah oda beyefendi çıkıp derki, kaido gücünün çok büyük bir kısmını adayı uçurmak için kullanıyordu ve hakisi de git gide azalıyordu veya rakibini çok küçük gördüğü için ciddiye almıyordu falan.
 
One Piece , Onigashima baskını ile beraber çok büyük bir yokuş aşağı yol aldı. Bunu ben sadece böyle düşünmüyorum , diğer platformlardaki insanlar da böyle düşünüyor ama işin mantığına pek takılmayıp keyif almaya bakan okuyucular için Onigashima baskını bir nimet. Bu mangayı öyle okumak lazım artık. Kimse ağlama duvarı vesaire yazmasın , seride dövüş içerisinde mantığın hala var olduğuna inanan bir kişi varsa One Piece'i bilmiyordur. Bu kadar keskin ve net konuşabilirim bu konu hakkında. Hala insanlar olayın Luffy olduğunu vesaire zannediyor ama olay Luffy değil ben burada Zoro'dan da bahsediyorum Big Mom'dan da Luffy'den de Marco'dan da. @Reiper üstadın yorumları gerçekten çok iyi bu konu hakkında. Mangayı okuyup gaza gelip yudumlayacaksın şarabını öyle bir manga oldu artık.
One Piece'in janrı hiçbir zaman öyle dövüşler olmadı zaten. Şimdiye kadar güç dengesinin iyi gözükmesinin tek sebebi de hikayenin yüzdesel olarak fazla ilerlememesiydi. Dövüşleri fazla sallamayıp kurguya odaklanmak en iyisi.
 
Ya arkadaş ben anlamıyorum. Daha arcın başında şöyle değil miydi durum?:
Şimdi Lütfü'nün bir süperman gibi gözünden ışın atmadığı kaldı. Ulan köpek madem böyle şeylerin vardı niye göstermiyorsun köpek? Tam mangakanın klasik ben Lütfüyü nasıl kk yapacağım yav kafası bu nerede görsem tanırım.

Bari Zoro gözükene kadar göz ucuyla bakayım da çok sinirlenmeyeyim pandemi pandemi.
 
Kaido hibrit. Luffy ise g4’ü geçtim g3 ve g2 bile kullanmıyor. İlla bi açıklaması olur. Mangaka göz göre göre böyle abartılı bi mantıksızlık yapmaz. G4 açtırıp kuvvet arttırmak ve uyanış ekleyip azcık inandırıcı yapmak zor olmazdı.

Şuan sadece haki çarpıştırıyor olabilirler. Tekme ve balyoz birbirine değmiyor sonuçta. Kaido luffy’nin kral hakisini aşmıyor ki kaba kuvvetle ezsin. Pica’nın Zoro’ya “hakim seninkinden iyiyse beni kesemezsin” demesi gibi.

Üst liglerde meyvelerin değerinin daha az olmasına açıklama yapılmış olur bu şekilde. Roger ve wb’nin haki çarpıştırmasında üstün taraf yoktu. Ama gura gura meyveli whitebeard yine de roger’dan güçlü değil.

Haki zamanla zayıflayan bişey. Kata geleceği görememeye başlayacaktı dinlenmeseydi. Bu ileri seviye kral hakileri zayıflayınca da üstünlük kaido’ya geçer.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 47)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık