Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunları biliyor muydunuz?
Koca Marineford arc'ı 31 bölüm sürmüştür.
Son sayımlara göre Big Mom yaklaşık 900 panelde yer almıştır.
Ortamlarda beş seneye bitirecem dersin kim bilecek? Buna rağmen arclar çok gereksiz uzuyor. İşin kötüsü bu yonkou arcları ne karakterler ne de olay örgüsü açısından nitelikli.


İkisi bir anda yenilirler sonra mevzu Karasakala, hükümete falan döner diye umuyorum.
 
Açıkçası Killer'dan pek hazmetmezdim. Ancak bu bölümle beraber içimde bir şeyler kıpırdanacak gibi. Büyük saygı duydum kendisine: IN?

Hawkins taraf değiştirir diye düşündüm hep. İlk bölümden itibaren hep temkinli yaklaştı bizimkilere. Ama artık bu saatten sonra taraf değiştirse bile safi ziyan çıkarcı biri olduğu gerçeği değişmeyecek: OUT ?

Her ne kadar Big Mom'un çeşitli hallere sokulmasından hazetmesem de çok eğlenceli karekter. Açıkçası Hera'yı çok merak ettim. Big Mom çocuk olmayı hiç bırakmamış. Bu yüzden her çocuk gibi iyi arkadaşı olabilir. Ama ayrıca her çocuk gibi her şeyin kendisine ait olmasını istiyebilir. Galiba Zeus'u harcsyacaklar. Kadın sıkılmış ondan, belli.
 
Sanji vs Jack dendi, Jack vs İnu oldu. Sanji vs Hawkins dendi, Killer vs Hawkins oldu. Bundan kaçış yok. Sanji vs Queen gerçekleşecek.
 

Silinmiş Üye

Nami ve Usopp Tamayı koruyamadıkları için suçlu hissediyorlarmış da hissetmeyin saldırın lan. Samurayların bu kadar kendilerini yırttıklarını gördüğünüz halde nasıl sadece hissetme eyleminde kalıyorsunuz halen kafam almıyor ya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık