Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kidle Law, Linlin alsa çok güzel olurda yapmaz Oda. Baya arcta Law ve Kid, siz Luffy'nin sağ kolundan bile zayıfsınız dedi.

Luffy, Kaidoyu indirir, Big Meme'de raftele kadar gelir
 
Böyle bir hikaye anlatımına girdiyse Kid'de kazanır malesef. Luffy'e rakip görünmesi için Luffy kazansın Kid kaybetsin gibi bir hikaye yazacağını sanmıyorum. Bana kalsa Luffy de kazanmamalı ama kazanacak gibi duruyor bu gidişle.
Luffy-Law-Kid üçlüsünü bozmaz. Ben Mom'ın ineceğini beklemiyorum ama olacaksa da Sabaody'de yaptıkları gibi Kid Law vs. Pasificta burada vs. Mom olabilir.
 
Böyle bir hikaye anlatımına girdiyse Kid'de kazanır malesef. Luffy'e rakip görünmesi için Luffy kazansın Kid kaybetsin gibi bir hikaye yazacağını sanmıyorum. Bana kalsa Luffy de kazanmamalı ama kazanacak gibi duruyor bu gidişle.
p.up vermedi, Luffy'e verip yolunu yaptı. Kid şu haliyle kazanamaz, teke tek dövüş de olmaz belki Law gelir.
 
Bu BM sadece Kid tarafından dövülürse seriyi bırakırm. :( Artık okumaya gerek kalmaz.
BM bu gidişle yine sağa sola savrulup Elbafa kadar bizimkileri kovalamakla kalacak sanırım. Kid de bir ara onu tutar işte bir süre :oops:
Op için en devrilmez ve yine bu yüzden en saçmalayan karakter olarak hayatına devam edecektir.
 
Neymiş Ulti öfkeden titriyormuş. Titrese ne olacak Big Mom'ı mı alacak orada. :s

Neyse iki altılı üyesi Nami ve Usopp için çok fazlaydı. İkisi birlikte Ultiyi alırlar artık.
Bu cidden çok can sıkıcı oluyor orada 8-10 yaşındaki bir kız korkudan titremesine rağmen savaşta yer alıyor ama bizim o iki tane tayfa üyesi o kızı bile koruyacak güçten mahrum yav oda insan ya seri ortasında bunları öldürür yada bunlara powerup verilir bu ne ya
 
Kid vs Big Mom saçmalığın daniskası gerçekten.

Şimdi bazı arkadaşlar "noollduuu Gutts Luffy Kaido ile teke tek kaldığı zaman gazlı gazlı dolaşıyordun ama" diyebilirler :D. Durun açıklayım.


Kid'in Luffy kadar iş yapmasıyla fazla bir derdim yok açık konuşmak gerekirse. Hatta eskiden bu Kid'in Luffy'nin en büyük rakiplerinden birisi olabileceğini düşünmüştüm. Ama bunun mantıklı biçimlerde yapılmasını tercih ederim.


Luffy Doflamingo ile olan dövüşünden sonra epey power up almış bir karakter.


Öncelikle kendisi Katakuri ile dövüştü. Burada gözlem hakisi anlamında belki yonkoularda bile olmayacak kadar gelişti. Aynı arcta haki dövüştükçe gelişir denerek Luffy'nin kısa sürede seviye atlamasının yolu yapıldı.

Luffy arkasından Kaido'dan tek yedi. Ancak sonrasında kendisi Hyo ile eğitim yaptı ve buradan biraz hızlandırılmış ve akla çok uygun olmasa da bir power up daha aldı. Dolayısıyla bu aşamada yc1 seviyesini geçip amiral seviyesine yaklaştı diyebiliriz. Hyo dediğimiz adam denizcilerin dahi çekindiği Wano'nun zamanında en güçlü adamlarındandı. Onun tekniğini kaptığı gibi onun kullanabildiğinden de ileri(yanlışsam düzeltin) tekniği kapmasının yolu açıldı.


Kaido ile olan dövüşünde ise karışan eden olma ihtimalli kuvvetli olmasına karşın dövüş sırasında güçlenip Katadan gözlemi kaptığı gibi Kaido'dsn iyi seviye kral haki kullanmasını da kapabilir ve Kaido'yu yenebilir. Şimdi bazı arkadaşlara gene de tekten dolayı saçma geliyor ama şöyle düşünün, iki tarafta da tabanca var. Ancak taraflardan birisi nasıl kullanacağını bilmiyor ve mermiyi yiyip komaya giriyor. İşte o tabanca kral haki. Luffy kullanmasını bilmediği için tek yedi ama şimdi onu da öğrenmenin yolunu açtı.

Bana kalırsa bu durumlarda saçma olan tek şey Luffy'nin bunları çok kısa sürede kapması.


Peki Kidd???


Shanks'e daldı kolunu verdi.

Supernovalarla ittifak yaptı yonkounun gücünü görünce.

Ama sonra Kaido tarafından yedi dayağı hapse atıldı.

Her ne kadar bu adamlarda @Solid Snake 'in dediği gibi biraz "Luffy güçlenince onlar da güçlenmiş sayıldı" gibi bir durumun mümkün olduğu açık şekilde gözlense de teke tek yonkou alımı gerçekten fazla. Luffy'de çürük de olsa fazla hızlı da olsa bir güçlenme hikayesi var en azından. Ama Kidd'de o da yok.
 
Son düzenleme:
tayfanın savaş gücünü oluşturanlar dışındakiler gereksizlik yapıyor. shonen seri çiziyorsan bir zahmet karakter derinliği, karakter gelişimi vs uğraş böyle şeylere di mi? o tipleriyle raftele falan gidecek bunlar. tayfanın gereksiz takımı gerçekten orada olmayı hak ediyor mu şimdi? robin bile vasıfsız, okuması yazması olmasa dönüp bakmayacağız bile karaktere. pfff, önünde bir ton arc vardı be adam. usopp’a gözlem kazandırmak dışında ne yaptın ki? onun dışındaki gelişmeler zaten tamamen hiçlikten geldi.

edit: mom olmasa çekilmez bu bölüm, hadsize kral hakiyi patlatmış yaaaa :utan:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık