Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav adam ölmediya Zoanların tek özellği çok dayak yiyebilmeleri zaten bak jack 1 saatte ayağa kalktı Page one sopa yiyeli kaç gün olmuştu.
O zaman Sanji'nin kral hakisi biraz kofti sanki :(

Çıkan siyah yıldırımlara demiş sanırım da bence siyal yıldırımlar kral hakiyi temsil etmiyor odanın bize yoğun haki kullandığını belirtmek için kullandığı bir yöntem.
Olabilir ama Sanji haki kullanırken hep alevli gördük yoğunluğunu neden siyah yıldırımlar desteklesin ki :bilmem: Kaldı ki ben o savaşta haki kullandığını bile düşünmüyorum. Suitin gücünü denedi sadece. O efektler suite ait.
 
Serinin geldiği şu noktada halen daha deli gibi seven varmı seriyi merak ediyorum.
Önce kralların hakisini hiç kullanmamış olması , sonra bahsedildiği için Bigmomun kullanması , tamaya üzülmesi falan , yonkousun ulan sen sen de daha beterlerini yaptın. Bu nasil mantık a..
Seri iyice saçmalamaya başladı.
Hala büyük azimle seriyi sevenler ve bekleyenler varmı acaba
 
Önceki sayfalarda bazı arkadaşlar inanılmaz güzel noktalara parmak bandırmışlar. Luffy ve Zoro dışında tayfanın geri kalanının nasıl bir fight düzeyine geldiğini hala bilmiyoruz. Buna Sanji'yi de dahil ediyorum.

Aga bu karakterlerin asıl olayı dövüşmek değil ama korsansın lan sen? Oh ne güzel anasını satayım Dünya varmış be! Beni de bindirin Shanks'ın gemisine marangoz ayağına Dünya'yı dolaşayım. Yalandan iki çivi çakarım gemiye, ortamlara girince de "Yonkou adamıyım ayağınızı denk alın" diye racon keserim kim bilecek ki elimin ayağımın tutmadığını sanki?
 
Ula Luffy nerde tek attı, hem Sanjinin Kral hakisini gizlemek için Oda onun nasıl indiğini göstermedi.
Şimdi Zoro, Haoshoku açtı ya değerlendi. Yarın Sanji Haoshoku açtığı zaman özellikle Zoro'cu tayfa aynen şunları diyecek " Haoshoku ele ayağa düştü. Önüne gelene Haoshoku veriyor. Benim için One Piece bitmiştir."
 
Big mom neden momo'ya bu şekilde davranmadı diyenler var bu durum nadiren oluyomuş yani Big mom 10 yaşindan kücük herkese böyle davranmıyor.
 
Oda, en büyük yanlışı imparatorları da lordlar gibi maymuna çevirerek yaptı. Okuyucunun buna tepki göstermeyeceğini düşünmüş olmalı ama net olarak yanıldı, bunu önemsediğini de sanmıyorum ama neyse.

Lordların harcanmasına alışmıştık ama imparatorlar farklı bir kulvardaydı okuyucu için. Onların gücü ağırlığı idealleri op evreni için sıra dışıydı. İmparatorlarla ilgili oluşan bu algı kek arçla birlikte yerin dibine girmişti ama umudumuz Wano'ydu Kaido'ydu. Malesef o da hüsranla sonuçlandı. Burada konu sadece imparatorların harcanması değil, inanılmaz aşırı Luffy odaklı bir hikaye çizilmesi ve diğer karakterleri olabildiğince değersizleştirilmesi. Kendi yarattığı karaktere ihanet etmesi...

Benim için op Bleach Naruto gibi seriilerden daha büyük bir hayal kırıklığı olarak sonuçlanacak, artık buna inandım. Aksi olursa gerçekten şaşırırım.
Keşke tek sorun yonkou’ların kendileri olsaydı bi de. Ben ordularından da memnun değilim şahsen. Whitebeard 43 gemiyle gitmişti marineford’a. Bir sürü onun tarafında savaşan korsan vardı kendi tayfasından olmayan.

güya bu yonkoular yeni dünyaya gelen çaylakları yutuyordu. Korkunç bi düzen vardı. Law shici oldu, kidd kol verdi, bonney çocuğa falan dönüşüyor. Gerisi yonkouların altındaydı. Ee önceki nesiller nerde? Ben her nesil dört yonkou arasında dağılıyor veya ölüyor sanıyordum. En kötü nesil haricinde düzgün yabancı bi korsan görmedim yonkoularda. Luffy’nin bi adadan topladığı kadar toplayamamışlar yıllar içinde.

Yonkouları geçtim, bu süpernovaların tayfaları da yok. Hepsi solo geziyor sanki. Şu komutanlara usopp yerine kidd ve law’ın tayfası dalsa az daha mantıklı geçerdi bu savaş.
Adam hiçbir oluşumu, tayfayı umursamamış. 3 ana komutan tasarlayacak onları bile beceremedi queen, smoothie nedir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık