Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Piece' in ilerideki kurgusu.

Luffy yerde yarı ölü bir şekilde yatmaktadır, önünde ise Akainu zafer nidalarıyla kendisinden geçmektedir. Ne var ki Aokiji ile birlikte diğer tayfa üyeleri Kizaru' yu kendi yanlarına çekmeyi başarmışlardır.

Kizaru: Bunu bana bırakın, onun en büyük zaafını biliyorum... Ouyy Sakazuki!

Akainu: Seni hain, ne yüzle karş-

Kizaru: ŞEFTALİ!

Akainu: Ne- hıansk... #&%#! lan!...

Kizaru: Şefffffftali tüylü tüylü

Akainu: Lan... şerr- *yere yığılır*
 
Eiichiro Oda'nın Kaido'yu nasıl kaybettireceğimi bilmiyorum demesinden belliydi. Kendi yarattığı karakterlerin gücünde ezildi. Altından kalkamadı. Crocodile'daki gibi Luffy'i şanslı oğlan yapıp Villain'ı seven kişileri çıldırt ama tutupta Kendi çocuğunu öldüren kadına yeni anlamsız özellikler yükleme, Çarmıha gerilmiş Momoya tepki vermeyen kadına Tama'ya şefkat beslettirtme, tutupta Robine imparator yuvarlattırma, tutupta Jimbei, ile imparator güreştirme, tutupa Sürekli Zeustan düşürtme bu kadını artık bayat ekmek tadı veriyor bizimkileri zafere taşıyacağım diye sürekli kıvırıyorsun yarattığın Odenden daha büyük kıvırıyorsun..
 
Usoop bir adım bile ilerleyememis diyosan, seriyi yanlış takip ediyosun ....
yani şöyle düşünelim örneğin luffy amacı korsanlar kralı olmak ve bariz bir şekilde adım atıyor taraftarlar topluyor yol ponelerini topluyor güçleniyor rakiplerini azaltıyor yada zoro kılıç tekniklerini geliştiriyor ilk gücünün çok ötesinde bir güç. nami yada franky de keza öyle peki sözde denizin cesur savaşçısı olacak bu adam ne zaman ulan ne cesur adammış dedirtecek görmek istediğimiz şey bu aslında amacına yaklaştığına görmek istiyoruz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 54)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık