Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha bu uyandırma işi nasıl bir şey belli değil. Belki de bu uyandırma işi de kral haki gibidir. Çok az kişi yapabiliyordur belkide
 
Acaba bu enelin son formu uyandırılmış hal mi ?
Bence çok düşük bir ihtimal.
Gökyüzünde bunu zorlayabilen, zorlamayı geç karşısında durabilen olmamış ki Luffy'ye kadar. Adam meyvesiyle tanrı olmuş, kendini kasıp meyvesine form atlatacağını sanmıyorum açıkçası.
 
uyandırma şekli her meyve için ayrı bir olay ayrı bir katkı sağlayacaktır. Misal Doflamingo, mr.3, Magellan gibi adamların meyveleri bir şeyler üretiyor. Luffy'nin meyvesi orjinalinde lastik üretmiyor yani tutupta dokunduğunu lastik etme yada lastik üretmek bir etkisi olmayacaktır.

Zoan meyvelerde tamamen o forma bürünebilir; Misal İD'da uyandırılmış zoanlar çok büyüktü. Sengoku'nun meyveside dev gibi bir şeydi. Yani Zoan türünde Lucci meyve uyandırmış olsa herhalde dev gibi leopar olacaktır.

Edit; Chopper'ın canavar formu uyandırılmış zoan çıkarsa hiç şaşırmam. Kontrolü zor bir form ustası değil ve ilaç ile o forma giriyor. Yüksek ihtimal uyandırılmış hali bu.
 
Yanlız dokunduğu kişleride ip yapıyorsa bu Dofi'nin meyveside çok oldu artık ha ne la bu. Bir ipten neler neler çıktı nasıl bir meyve bu.
 
Enelin meyve yeteneği büyük ihtimal uyanmıştır. Level atlamıştır :/
Uzayda gezme :/ Duran kalbin tekrar atmasını sağlama ... gibi yetenekleri level atlamış gibi geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık