Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doffy'nin kendisi bilse luffy'e sen o aşamaya gelemedin demez. Sır başka cok önemli bişey harbiden çıkmıyo bugün Say'ı adamların elinde yayınlamıyolar.
 
bence uyandırma zorluğu vardır. en kolayı zoan sonra paramecia sonra logia en zoruda mistik zoan
haki ilede alakası yoktur hiç sanmıyorum. En iyi ihtimalle H.haki sayesinde uyandırma işin kolaylaşır.

bu uyandırma bir tür teknik oluyor zaten. dof insanları ip yapabiliyor. Magellan normalde sadece canlıları zehirleyebiliyorken uyandırınca malumunuz taşı toprağı bile...
dediğim gibi logia uyandırmak çok zor olduğu için croc'ta falan görmemişizdir. Ya da gördüysekte bknz magellan son formunda luffy ile Mr 3 kombo ile uçurtabiliyorlar. Ne oldu magellan uyandırmasına rağmen ezik mi şimdi? Tabii ki değil. Croc'ta pek tabii yenildi. Adamın dayanıklılık statı düşüktür meyveye vermiştir statları, olabilir yani. Sanjinin 2y sonrası hala bacağı çatlayabiliyorsa crocta zirve formunda luffy'e yenilir ne var ki
Enel uyandırınca insanları öldürüp lastiği eritebiliyormuş diye düşünüyorum :rolleyes:

Ben hala hakiden de bir atak bekliyorum. Garp'ın hakisi puru puru diye taşıyordu. Hakide hxh misali men yemin tarzı bir şey vardır muhtemelen. Beslediğin dyglara göre bir "Ben torunumu çok severim" misali chinjao'ya tek atan ymrkla bile vursa sadece canı yanıyordur luffy'nin mesela.
 

kao.one

Doffy'nin kendisi bilse luffy'e sen o aşamaya gelemedin demez. Sır başka cok önemli bişey harbiden çıkmıyo bugün Say'ı adamların elinde yayınlamıyolar.
Orada kutsal ejderlerin dışında D lerde biliyordur bu uyanma olayını demiş olabilir
 
Redon:
Last cover of Jinbe story. Wadatsumi and Jinbe leaves island saying "Thank you!" to people and sea monsters.
Jinbei hikâyesi bitmiş sanıyorum ki.

Chapter title: Even if my leg breaks.
Title is what Riku said, even if you legs break, hang on for another 10 mins and keep running. Dont give up hope. Trust Luffy.
Ayaklarınız kırılsa bile, on dakika daha dayanın ve koşmaya devam edin. Umudunuzu kaybetmeyin. Luffy'e güvenin.

Not: Gaza gelmeyin, dün ortaya çıkan şeyleri bulup söylüyorum.
 
Kapanış diye bir şey de çıkar tam olsun. Ula zaten meyve gücünün katkısı muazzam adam bir de uyanış diye bir şey çıkarmış. Fırsatın varsa yiyecen aga meyveyi. Hiç düşünmeyecen yüzmeyi falan.

Luffy'nin saldırısı da güzel. Şükür haki topu falan atmamış :D
 
beklemekte fayda var. meyvelere nihai getsuga gibi bir son form verebilirsin, ama bunun gerekliligi tartısılır.

yani doflamingo zaten istemedigi kadap ip üretiyor her yer ip olsa ne olacak ? :D

tamam akainu ve aokiji adanın iklimini degiştirmiş hayvanlar ama onlar logia. düşünsene chopperın nihai gücü, tüm hayvanları insan yapma olur o zaman :ehe: eger böyle birsey varsa, mantıklı bir durumu vardır.

crocodile gücüyle her yeri cöle cevirdi, yada magellan zehrinde son seviyeye gecti gibi birseydir. ama dagı tası ip yapamassındır herhalde. luffy ne yapıcak lastik top mu üretip fırlatıcak :oleyo2:

awake varsa bile, belli bir kosulu vardır. son olarak resimli olarak aslan bazoka paylasılmıs. sanırım sahip oldugu tekniklerini ismlerini degiştirip güclendirdi bizim kerata ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık