Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Arkı Sonunda Tayfanın Ödülleri Ne Olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani bende öyle düşünüyorum ama şuanlık Sanjinin ödülünü nasıl arttıracağı veya ne yapacağı konusunda hiçbir şeyden emin olamıyoruz ki yapabileceği tonlarca şey ve bunlara göre farklı ödülleri olabilir ama bana kalırsa sanji bu arc Zoronun baya gerisinde kalıp bunu sonraki arc toparlayacaktır.
Hiç sanmam çünkü başka arclarda dünya gündemine bu kadar gelmeyeceklerdir ta ki Korsanlar Kralı olduğu zamana kadar. Yani şu anda tayfanın neler yapacağını göreceğiz. Robin'e bile serinin başından beri dövüş çizmeyen adam Kaido'nun en güçlü adamlarından birini rakip olarak verdi. Chopper, Kaido'nun sol kolundan sağlam kan aldı yani bu arc da tayfanın seviyelerine özellikle değinilecek. Sanji bu arcta bir kaç yerde aralarındaki rekabeti göstermek adına benim ödülüm seninkinden fazla tribi attı. Sanji'yle, Zoro'yu uzun zaman sonra ilk defa aynı karede verdi Yasuie'nin idamında. Kısacası bu rekabeti bitirmeyi aklının ucundan bile geçiremez. Sanji'nin neler yapacağını göreceğiz artık. Zoro perte çıktı yatsın dinlensin sahne tayfanın diğer üyelerinde artık.
 
Bence Oda yine bir şerefsizlik yapıp Sanjinin ödülünü trolleyecek. Belki Sanjinin ödülü artmaz en düşük onunki olur. :ehe:
 
Halen ödül konusunda millet elini korkak alıştırıyor. Canavar Korsanları ve Big Mom Korsanları vs Hasır Şapka Korsanları, Kalp Korsanları, Kid Korsanları ittifakı. Buradaki savaş bütün denizleri karıştıracak kadar büyük bir olay. Bu olay Marinford hadisesinden bile daha büyük bir olay. Luffy'nin yaptığının neticesi olarak denizlerdeki irili ufaklı bütün korsanlar büyük bir kargaşaya yol açacak. Denizlerdeki denge alt üst olacak. Luffy sadece Big Mom adasında karmaşa yarattı Big Mom'un en güçlü iki evladını yendi. Orada yanında Germa 66 gibi büyük bir oluşum ve Bege vardı üstelik Jinbe'nin Hasır Şapka Korsanlarının tayfasına katıldığı bilgisi döndü. Wano'daysa her şey çok daha fazlasını temsil ediyor. İki İmparator ki bu azmanlar vücutları hasar almayan imparatorlar yani sırf bu yüzden bile ödülleri fırlayacak ki bumun dışında 30 bin vs 5.400 kişilik bir mücadele. Kaido Korsanları dünyada nam yapmışlar ve yenmesi oldukça zor bir tayfa. İki İmparatorun birleşmesini en büyük felaket gören denizciler iki imparatoru, en kötü nesilden gelen üç kaptanın yapmış olduğu ittifakın yıktığını duyduklarında ödülleri uçacaktır. Tek sıkıntı bu haberi dünyaya kimin duyuracağı. Morgans olsa ödüllerinin uçacağının garantisini veririm ama bu haberleri kimin duyuracağını bilmediğim için net bir şey de mümkün değil en azından şunu söylemek mümkün eğer bu haberler dünyada yankılanırsa;

Luffy: 2.890 - 3.700 Milyar beri arası
Yamato: 1.620 - 1.890
Zoro: 1.520 - 1.570
Sanji: 1.430 - 1.560
Jinbe: 798 - 1.100
Robin: 630 - 1.200 ( Robin'in ödülü Poneglifleri okumasından dolayı çok yüksek olma ihtimali var)
Nami: 482 - 556
Franky: 590 - 644
Chopper: 300 - 600 (Milyon Beridir)
Brook: 540 - 633
Usopp: 500 - 730 (Doffy'nin başına koyduğu ödül Wano ödülüne bir gönderme olabilir bence)

Şeklinde olabilir.
Hala daha sen dahil benim kadar bonkör davranan yok ama :D

Kimse şuan bu duruma inanamıyor.
 
Sanji gizli planini gerceklestirdikten sonra, germaninda sayesinde ortalama 3.75 m olur.
Luffy Kaido'yu doverse bile en fazla, tas catlasin 1.650 m
Zoro kral haki, Kaido karsisindaki dustugu durum vs durumlarindan oturu ortalama 560 m.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık