Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hunter07

Zoroda çıkana kadar burun kıvıranların şimdiki heyecanı Sanjide çıktığında eski haline döner merak etme savcım :D Bu arada Allah hayırlı bir yuva, güzel bir geçim versin cane. Geçen bir kulağını çınlattık.

Namide beklediğim muazzam gözlem hakisinin hala ortaya çıkmamasına da ayrı gıcığım bu arada oda efendi :(
Bu arada mesajımda yazmayı unuttum. Muhtemelen forumda vardır fakat yoksa böyle bir başlık güzel olur. Tayfadakilerin hakilerinin gelişme yönü ve ileride yapabilecekleri: Nami ye kesinlikle gözlem hakisi şart. Lufy katakuri ile savaşında geliştirdi. Usoopada lazım. Franky ve Choppera gelişmiş zırh hakisi. Luffy ve Zoro doğal olarak 3 türüde geliştirir. Luffy hatta yaptı bunu. Sanji tartışmaya açık... Bilemeyeceğim Sanjiyi...Yani Oda Sanjiye haki üzerinden değilde kostüm üzerinden güç verebilir. O yüzden 3 türde olmayabilir...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bölümleri toplu okudum da bazı şeyler diyeyim.Bu kral haki kullanma mevzusu bahsedenler olmuş aynı reiatsu ve jojo serisindeki gibi olacak.Yani Stand ve bankai gibi bir kullanımı olacak.Ashura ile Kaido’nun bu tepkiyi vermesi tesadüf değil.Zoro’nun seviyesi daha düşük ama bu şekilde kullanıyor yani cisimleştirmiş luffynin seviyesi daha yüksek ama yumruk biçiminde kullanıyor olabilir.Veya vücudu değiştiren bankai tarzında kullanıyor olabilir Luffy.Kaku’nun da hakkı çok yenmiş adam Ashura’yı görünce anlamıştı garip birşeyler olduğunu ilüzyon olmalı falan diyordu inanamadı.Luffy’nin iman gücü vuruşları da kral hakiliydi galiba alabastada enies lobbyde falan.Zoro gibi farkında olmadan kullanmış olabilir.Yalnız şu çok saçma.Hadi Kaido’nun kral hakiyle bagua vurduğunu anladın.Peki bir dakikada kullanmayı sen kendin nasıl öğrendin.Bu kadar iyi biliyorsan çalışma sistemini önceden niye kral hakili vuruşları öğrenmedin.Burayı çok geçiştirmiş Oda yaptım oldu şeklinde.Zoro bilmeden kullanıyor bu olabilir ama anında çözebiliyorsa Luffy’nin önceden bir deneyeyim demesi gerekirdi.Kral hakinin nasıl kullanıldığını iyi biliyor çünkü.Bu arada Shanks Ashura gibi birşeyler açıp kullanacak sanırım kral hakiyi.
 
Zoroda çıkana kadar burun kıvıranların şimdiki heyecanı Sanjide çıktığında eski haline döner merak etme savcım :D Bu arada Allah hayırlı bir yuva, güzel bir geçim versin cane. Geçen bir kulağını çınlattık.

Namide beklediğim muazzam gözlem hakisinin hala ortaya çıkmamasına da ayrı gıcığım bu arada oda efendi :(
Eyvallah darısi bekarların başına. :)

Hakikaten ne oldu o, en son East Blueda harita çiziyordu Nami, sonra eline kalem almadı sanirım. :)
 
Bu kralların hakisi olayında kişiliğe göre kralın hakisi şekillense çok güzel olurdu karakterlerden örnek vermem gerekirse;
Shanksta; Erdemli kralın hakisi
Kaidoda; Canavar kralının hakisi
Bigmomda; oburluk kralının hakisi
Zoroda; şeytan kralın hakisi
Luffyde; kutsal kralın hakisi
Gibi hakiler çıksaydı ve her hakinin kendine özgü bir savaş şekli olsaydı aşırı iyi bir savaş çeşitliliği izleyebilirdik. Ama umutluyum halen böyle birşey çıkabilir:at:
 
İleri seviye haki tekniklerinin dünyadaki en güçlüler tarafından kullanılabildiğinin 2.kez söylendiği bir panel var ayrıca.Her önüne gelen h.haki sahibi bunu yapabilir gibi bir durum yok.Zamanında bu panel bile inkar ediliyordu.
 
Luffy'nin Kaido'ya aptal demesi sadece benim hoşuma gitmemiştir diye tahmin ediyorum.

Wano arcında Luffy'ye karizma ve özgüven yüklemesi yapıldı. Önceden de öyleydi ama şimdi dövüş stili daha klas hale geldi. O pelerinle aynı zamanda ona çok yakıştı. Çiçekli gömlekle Dof dövüyordu. :( Hiç yakışmamıştı ona. Özgüvenli biriydi hep ama bu arc daha başka bir hale geldi. Queen'e hadi senle kapışalım demeler, Ulti'yi küçümsemeler, arada yaptığı kral hakiler, Kaido ile Linlin'in arasından yürümesi, Red Roc, şu bir önceki bölümde attığı sırıtış ve bu bölümde Kaido'yu dövüp bana bırakın demesi.

Çook iyi çook.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık