Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saldırılar kemiklerini kıramaz. Haki meyve gücünü iptal etmiyor. Sadece canını yakmanı sağlıyor. Temas etmeni sağlıyor. Hasar verebilmeni sağlıyor. Lastik yırtılabilir. Ezilebilir. Kopabilir ama kırılamaz.
bende böyle düşünüyorum ama apayrı bir kulvarda bir saldırı olabilirse kırılabilir mi diye düşünüyorum. Enies lobbyde lucci içten organlarını kanatan bir hasar vermişti mesela üzerine haki ekleyip daha güçlü bir saldırı kemiği kırarsa luffy yumruk atamaz herhalde diyeceğim ama one piece dünyasında anatomi hiçbir işe yaramıyor kemiklerinin tamamı bile kırılsa yine dövüşebiliyorsun örneğin zoro kemiği kırılmış hala saldırı yapmış. Kemiği kırılmak demek bedeni kullanamamak yahu. Opda çok farklı ama yok kör olmuş yok bacağı kopmuş kan kaybından ölmüş, yok yüzünde enflomasyon oluşmuş op baki animesi değil sonuçta. Ha olsaydı daha gerçekçi olurdu sevinirdim
 
Zoro, çatıda yancı olacağına King'i alsın demiştim, iş dediğim yere geldi. Kimseye yetmedi, "Marco iyileştirsin de ek işler yapsın." demeye başladık. Kral hakili Ashura'yı King savaşının sonunda yapacaktı ki King'in işini bitirecekti. İşte o zaman cidden etkileyici olurdu. Ama şimdi bakıyorsun Kaido, bir tarafı çizilince "Uff izi kalcak şimdi yhaa s.s" diyen çocuklar gibi tepki veriyor.

Neyse, Marco yıpranıyor, son gücüyle Zoro'yu iyileştirip King ve Queen'i Zoro ve Sanji'ye bırakabilir.
 
Lastik meyvesinin hiçbir savunma etkisi yok ki! Bu haki kullanımından beridir luffye vurulan her hakili darbe direkt etki ediyor kemikleri lastik olsa bile hakili saldırılar kemiklerini kırabilir. Ki yapılan saldırıların%70-90 arası hakili saldırılar luffy lastiğin savunma kısmını kullanamıyor tamamen etkisiz.
Neden kullanamasın. Doff, G4'lü Luffye hakili bir tekme vurduğunda vucudu esnedi yine lastik gibi ve Doffy orda şaşırmıştı hakili bir şekilde nasıl esneyebiliyor diye.
 
Neden kullanamasın. Doff, G4'lü Luffye hakili bir tekme vurduğunda vucudu esnedi yine lastik gibi ve Doffy orda şaşırmıştı hakili bir şekilde nasıl esneyebiliyor diye.
Orada haki etkeni var kendi hakisi ile lastiği karıştırıp kullanıyordu fark ettiysen animede bile bu ciddi anlamda bariz olarak gösterildi vücudu haki kullanımında kırmızıya döndü ve daha esnek hale geldi . O sırada bastığı haki doffyninden fazlaydı aynı etkiyi katakuri savaşında görmüyoruz bunun sebebi katakuri haki olarak gear4 ile yakın bir seviyedeydi ve vurduğunda kan alabiliyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık