Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet. Umarım Law sadece ittifak ile sınırlandırılıp Wano sonrası arka plana atılmaz. Gücüyle, davranışlarıyla çok güzel bir karakter. İttifakın amacı Kaido'yu indirmekti. Keşke birlikte dövüşmeye devam edip Kaido'yu birlikte indirselerdi. Ya da en azından bu kadar erken saf dışı kalmasaydı. Law'ın gücünün sınırlarını görseydik. Ben hala seri ve Luffy açısından önemli bir yere sahip olacağını düşünüyorum.
Law'ın gücünün sınırını gördük adamın kolu koptu daha ne yapsın :)
 
Yazıldımı bilmiyorum ama bence bu bölüm kara kılıcın nasıl yapılacağını da öğrenmiş olduk.
Mihawk, Zoro’ya kılıcına aldığı bir çiziğin onuruna sürülmüş bir leke olduğunu, her kılıcın kara kılıç olabileceğini söylüyor ve Zoro’ya silahlanma hakisinde uzmanlaşana kadar içkiyi yasaklıyor.
Silahlanma hakisinin kılıcı daha sert bir hale getirmek için kullanıldığını biliyoruz, Zoro’nun yapması gereken kılıcını sertleştirebilmek için iradesini de silahlanma hakisine eklemek ve defalarca savaşa girmek.
Oden bir çok kez savaşa girmiş bir adam, Enma’da iradesinin ve hakisinin bir kısmının olduğunu düşünüyorum kara kılıç olması için de sağlam son bir hamle gerekiyor, bunu da Zoro bu arc halledecek. Bence Hiryu Kaen saldırısını, silahlanma hakisine irade eklenmiş bir şekilde tekrar göreceğiz ve bu sefer isabet edecek.
 
Kaido'dan uyanış görür müyüz sizce ne diyorsunuz ?
Yani Kaido ve Big Mom gibi serinin zirveleri meyvelerini uyandıramayacakta başka kim uyandıracak. Ben halen daha bu adamların ciddileştiğini düşünmüyorum. Halen bizimkileri küçümseyip oyun oynuyorlar gibi. Bu kadar ile bitmemeli Kaido, Big Mom...
Enies Loby arcından bu yana sabırla beklediğimiz canavarlar böyle yenilmemeli.
Benim beklediğim Chopperin girdiği gibi Monster Pointe girmesi Kaidonun ama zaman sınırı olmadan. İmpel Downda gördüğümüz yaratıklar gibi.
Big Mom ise belki uyandırmıştır bile meyvesini o kadın hakkında hiç bir yorum yapmak istemiyorum ne kadar saçma sapan saf dışı kalsa bile. Kadında çizik dahi yok daha.
 
Law, Kaido ve BM'ye yaptığı saldırıları zarar görebilen karakterlere yapmış olsaydı belki de katil olmuştu şimdiye. Yanlış bir eşleşmeden ötürü bazı arkadaşlar ne kadar imba yeteneklerini olduğunu kaçırıyor sanırım.
 
Luffy Kaido'ya karşı iyi bir performans sergileyecek ama Kaido uyanış kozunu oynayıp Luffy'yi çaresiz bırakacak. Beklentim bu yönde. Zoanların uyanışı da burada konuşup tartıştığımız gibiyse gerçekten sıkıntılı olur. Hadi bakalım Oda şimdiye kadar z**çtın ama bari böyle toparla.
 
Oda bence seriyi bok etmiyo ama zamanlama hatası olabilir yada kral hakisi için daha iyi bir kurgu olabilirdi denmesine şaşırmam ve katılırım ama bence seri öyle çok da kötü olmuyo fakat ben de farkında olduğumu düşünüyorum bazı konularda suyunu çıkardığının ...
 
Çatıya big mom çıksa bi elinde kidin kellesi diğer elinde killerın kellesi ve dese kaido hala şu veletlerin işini bitiremedin mi dese anca o zaman karizmasını geri kazanır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık