Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Saçma değil bence ya, kral hakisinin çok yaygın olmaması taraftarıyım ben hâlâ. Amirallerde birinde çıkacaksa sakazukide çıksın fazlasına gerek yok
Ben işin sayısında falan değilim açıkçası. Seride 1000'den fazla karakter yüz binlerce de insan var. Bir-iki amiralde kral haki çıktı diye kral haki ele ayağa düşecek değil yani. Ben hak etme meselesi olarak bakıyorum kral hakiye her zaman. Bana göre Sakazuki ve Fujitora kral haki hak edecek amiraller olurdu. Çünkü adamlar kararlı ve iradeli. İstediklerini ifade ediyor ve sağlam bir duruş sergiliyorlar. Gözleri kara. Bunların peşine de Coby'yi eklerim. Sevilir sevilmez onu bilmem. Ben de Sakazuki sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme.
 
MF WB eğer saldırılarında kral haki kullanmamışsa, kral haki kullandığı zaman Akainu'ya yine aynı şekilde vursa; ya MF, Akainu'ya mezar olur ya da Akainu donanmadan erken emekli olur.
 
Akainu ve diğer amirallerin neden kral hakiden bu kadar tırstığı belli oldu. Shanks gelince neden geri bastığı da.. Wb'ye nasıl hasar verebildiği de.. Kral hakinin yeni açıklanan özelliğiyle Akainu yonkou etmeye zaten yakın değildi ve iyice de uzaklaştı.
Wb'ye nasip olmadı, Shanks'a nasip olmadı. Kim harcayacak bu kırmızı köpeği. Ateş kesmek isteyen kral hakili kimdi yaav ;);)
 
15 yıllık Amiral kötüleme yöntemlerini Yonkolar da yaşayınca bu konuda sadece Amiral fanları yazıyordu son zamanlarda. Kral Haki yöntemi çıktı ya Yonko fanları gelmiş hemen konuya. Bakalım sonraki sessizlik ne zaman olacak. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık