Kızıl it 2Shanks gizli Amiral çıkıyormuş bir de.
Kızıl it 2Shanks gizli Amiral çıkıyormuş bir de.
Kobi'nin aslında mentörü Garp değil de Shanks'mış. Sword ekibinin başı da çıksa şaşırmam artık.Shanks gizli Amiral çıkıyormuş bir de.
Yüzeysel bakıyorsun.Nedense amiraller yonkolardan güçsüz imajı var yorumlarda ama sakazuki hepsini alabilecek güce sahip. Hatta amiral sağ kola eşit diyor bazıları. Sakazuki Wb ye karşı mücadele etti. Morco ve diğerlerini çok rahat alaşağı etti. Karasakal onu görünce kaçacak yer aradı. Nasıl olurda bu adam güçsüz muamelesi görüyor anlamakta zorlanıyorum. Shanks belki goresei ile özel bağlantısı olduğu için şaşırmış olabilir onun haricinde savaşta başarılıydı.
Sanji dışında her yorumunu çok haklı buluyorum üstad.Akainu ve diğer amirallerin neden kral hakiden bu kadar tırstığı belli oldu. Shanks gelince neden geri bastığı da.. Wb'ye nasıl hasar verebildiği de.. Kral hakinin yeni açıklanan özelliğiyle Akainu yonkou etmeye zaten yakın değildi ve iyice de uzaklaştı.
Teşekkür ederim. Keşke Sanji diye bir pürüz ve haşere de olmasaydıSanji dışında her yorumunu çok haklı buluyorum üstad.
Kaido asıl dayağın tadı damağımda kaldı diye peşinden ayrılmaz.Odenden yediğini unutamayan adam Akainudan yese ismini duyunca spazm geçirir.Ben de takılıyorum falan ama ciddi olmak gerekirse Kaido, Akainu'yu sopa fetişi yapar. Öyle ki bir saat uzak kalsa mahalleye çıkıp yok mu kafama vuran diye deli gibi dolanır etrafta.