Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden, Luffy meyveyle anca rakiplerine karşı savaşabiliyor denirdi.

Şimdi karşıda bir Yonkou var. Mistik zoanı var ve onun melez modunda. Elinde, balyoz var. Hakisi baraj gibi. Luffy düz bir şekilde karşılık veriyor. Şekilden şekle sokup, 20 metre uçuruyor.

Ama bu böyle gitmez herhalde. Kaido tam asıldığı sıra Luffy de meyve katkısı çıkarması lazım. Sadece haki ile bu kombini yıkarsa zaten toplanak ....
Kaido ne yazık ki hala laylaylom dövüşüyordu. Şimdi o kral hakili vuruşlardan sonra asıl ciddi haline geçecektir.

Şöyle bir senaryo var kafamda. G4 lü Luffy vs Uyandırılmış Zoanlı Kaido. Kaido yener. Araya birileri girer. Diğer dövüşte de Uyanmış Meyveli Luffy ya da G5 Luffy vs Kaido.
 
Luffy;

Zoro ve Law


Buna ne gibi kılıflar bulunuyor merak ediyorum. Darbeler sonrası Luffy iki günlük komada kalırken, Law bayılmıyor bile. Zoro zaten Allah'ından bulduğu için bayılmış, yoksa o da bayılmazdı.
Çok da önemli değil ama şunu belirteyim ikisi de sere serpe yatıyor. Belki Law da kısa süreli kendinden geçmiştir. Luffy'nin son darbesinde sadece yattığı yerden izlediğini görüyoruz.



Daha önemli olan ise Law ve Zoro en güçlü slash darbesi yiyor gibi bir durum var. Darbeyi direkt yemiyorlar, direkt olmasa bile kafaya da almıyorlar. Yamato'nun Hatcha'ya yaptığı saldırının Kral Hakilisi. Luffy ise direkt yiyor. O saldırıyı direkt yiyip de ayakta kalan görmedik zaten. Tabii Law ve Zoro'ya yapılan saldırı daha güçlüdür. Ama saldırıyı direkt almadıktan veya kafaya yemedikten sonra daha çok etki edecek boyutta bir fark yok demek ki. Olsa daha iyi olurdu.
 
Öfff Mihawk'da kesin H. haki vardır o öğretmiştir diyen insanlar Zoro'nun H. Haki'nin ne olduğunu bile bilmediği ortaya çıkınca Mihawk da bilmiyordur/yoktur demiyor nedense, aaa, acaba neden?
Zoro H.Haki'nin ne demek olduğunu biliyor diye hatırlıyorum. Sadece benim saldırımla Kralın hakisi ne alaka anlamında diyor sanırım. Luffy ilk kullandığında benim kaptanım bi zahmet bilsin gibi konuşmuştu.
 
Son düzenleme:
Zoro H.Haki'nin ne demek olduğunu biliyor diye hatırlıyorum. Sadece benim saldırımla Kralın hakisi ne alaka anlamında diyor sanırım. Luffy ilk kullandığında benim kaptanım bi zahmet bilsin gibi konuşmuştu sanırım.
Bu kadarını yapmazsa kaptanım saymam diyor ikisi çok farklı şeyler. Adam kendinde olduğunu dahi bilmiyor belli ki, bu saldırının H. Haki olduğunu da bilmiyor lkajsdlkjasdlkj. Mihowk reis Ray'den beter çıktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık