Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aura mı kral haki mi ryo mu karar ver Oda. Enma'da Oden'in nesi var?
Bölümü genel olarak beğendim. Ama Kaido'nun daha çok dayak yemesini beklerdim. Sen kim köpeksin Linlin'e atıp tutuyorsun çakma kertenkele.
 
Law teorileri net çöpe gitti. Bu aşamada Luffy için kendini feda etmesi için bir sebep yok. Daha D. ne demek onu öğrenecek.
 
Öyle bir sahne yok yalnız. Kaido, Zoro'yu öldürmeye yelteniyor. O esnada Law araya giriyor. Kaido hatta Law'a yeltenme diyor. Ordan Law'a saldırmıyor mu? Hatta Zoro'nun aldığı darbe, Law'a sallanan topuz etkisi. Benim anladığım bu.
Orda Law yeniden kurtarıyor Zoro'yu ve Kaido'nun salladığı topuzun ardından gelen Haki salınımı ikisine de zarar veriyor. Direkt olarak topuzu yiyen birisi yok.

Bu arada Luffy için artık sadece G2 yeterli olacak... Bu KK vuruşlarını G4 ile yaparsa zaten kimse duramaz ama o zaman çok fazla haki salınımı olduğu için KK haki kullanması pek mümkün görünmüyor. Haki yayılımını düzenleyebilirse G4'ü update edebilir böylelikle o formun bir süresi olmaz bundan sonra...

G5 filan derken en güçlü form G2 oldu şuanlık :D Kan pompala KK sal...

Law yine de gitmeyecektir aşağıa Zoro'yu gönderecek ama... Yani aslında Law'ın gitmesini istemiyorum Room açıp çatır çutur bu halde ki Luffy ile şamarlayabilirler Kaido'yu... Süper kombine ataklar çıkar bu şekilde...
 
Luffy;

Zoro ve Law


Buna ne gibi kılıflar bulunuyor merak ediyorum. Darbeler sonrası Luffy iki günlük komada kalırken, Law bayılmıyor bile. Zoro zaten Allah'ından bulduğu için bayılmış, yoksa o da bayılmazdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık