Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'yu soruyorsan, Zoro o esnada gitmiş zaten. Adamda tık yok.

Law ise Zoro'yu öldürmesin diye Kaido'ya saldırıyor. Artık yapabileceği ne ise yapmaya çalışıyor. Kaido'nun dikkatini ve atağı direkt kendi üzerine alıyor. Ama işte atağın etkileri Zoro'ya kadar ulaşıyor.

Ama ben Law'ın da atağı aldığından tem emin olamadım. Atak sanki fiziksel olarak vurmaktan ziyade daha çok haki dalgası oluşturmak amacıyla yapılmış gibi. Çünkü 6 numaraya bakarsan Kaido'nun duruşu atağı tam bitirmemiş gibi gösteriyor. Hani balta ile odun kesmek istersin de baltayı havayı kaldırırsın ya, o şekilde duruyor. Keza bu sefer ki atakta aşırı bir haki kullanımı var. Yani o yüzden hakiye odaklanıp haki ile ikisini de şok dalgası şeklinde vurmak istemiş olabilir. Emin olamıyoruz malesef.
Kaido önce önden saldırıya koşuyor. Saldırının sonunda ise bizimkilere arkası dönük. O yüzden tam çözemedim. Law'un yaptığı atak olsa Kaido hala önünü dönük olur, Kaido'ya bir şey yapmış olsa adamın önünde olmasına gerek yok. Bence doğruca saldırı için bir şey yapmış.
 
Yüzde topuz izi var. Kanlar kafadan akmış. Ayrıca mumya gibi sardılar kafasını. Ne ara unuttun..:D

Hadi Headshot artı bir de darbe katsın. Luffy G4 modunda ve çok yüksek hakiyle kaplı. Denk gelmez ama senin için headshot G4'ü nötrledi diyelim. Law ise basbaya normal insan halinde yiyor darbeyi, hem de dövüşün sonları ve çok yorgun. Yine Law Luffy'den daha dayanıklı çıkıyor buradan. :D

Yıldırılmıştır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaido önce önden saldırıya koşuyor. Saldırının sonunda ise bizimkilere arkası dönük. O yüzden tam çözemedim. Atak olsa Kaido hala önünü dönük olur, Kaido'ya bir şey yapmış olsa adamın önünde olmasına gerek yok. Bence doğruca saldırı için bir şey yapmış.
Law zaten saldırıyor ya. Ya da saldırmaya çalışıyor ama Kaido o kadar hızlı tepki vermiş ki garibim ne olduğunu anlamadan bitiyor olay :(
 
Luffy kaidoyu teke tek çağırabiliyorsa güçlü biri geç kalmış biraz ya
Kata'yı teke tek çağırdığında ne olduğunu gördük. Kaido'ya karşı saatlerce de dövüşemeyeceğine göre bir yardım geleceği garanti. Ki BM faktörü de var ortada.
İmkanı yok. Akainu gelirse tayfa da ölür. Kaido'ya karşı bu kadar hasar aldıktan sonra aynı kalibrede bir adama karşı hiçbir şey yapamazlar.
 
adaya kim gelecek sizce, dışarıdan bir müdahale olması şart gibi duruyor. devrimciler artık bir işe yarasa keşke, muhalefet partisi modundan çekilseler de şu güç dengesinde daha iyi konumlansalar keşke
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık