Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ikisi aynımı birini tek kişi kafaya net şekilde almış. Diğeri 2 ye paylaştırılmış. Ayrıca her thunder bagua etki ettiği kişiye 1000 birim hasar veriyor diye bir şey söylenmedi. Belki Luffye vurduğu saldırı kafadanda olduğu için 2 kat etkili hale geldi bir sürü açıklama yapılır buna uzatmayın reisler keyif almaya bakın. Çok güzel bölümdü. :(
Yav Tayşucum, ikisi aynı saldırı; isimleri aynı, şekilleri aynı. Bunların arasında zorlama farklar aramak çok abes değil mi yani? Yok kafaya denk gelmiş, yok hakisi daha azmış. Bu söylenenlerin hiçbir kanıtı da yok. Ne Luffy'nin kafasına denk geldiği belli, ne de birinde daha farklı miktarda haki olduğu belli. Bahane aramak yerine bu Oda denen niteliksiz yazar güç dengesinden hiçbir halt anlamıyor, sadece gaza göre sahne çiziyor desenize kısaca.
 
Aslında bir diğer güzel açıklama da, Luffy, Kaido'nun bu atağını bilmiyordu. Bu kadar hızlı olacağını bilemediği için kafaya yedi saldırıyı.

Law ise bu saldırıyı yemeden öncesinde bir çok kez Kaido'nun bunu Luffy'e yapışına şahit oldu. Yani Kaido'dan böyle saldırı gelmesini bekliyordu. Bu yüzden gelir gelmez yine savunmaya geçti ama yeterli olmadığı için saldırıyı da yedi. Fakat kendini az çok savunmuş gibi duruyor. Ayrıca kafaya da yemiyor saldırıy.

Kafaya yiyince Oden'i bile göçertti o topuz.
Kafaya yemesiyle vucuduna yemesi arasında fark yok abartmayın hahahahaha :) Ne olmuş yani biri kafasına diğeri koluna yediyse aynı işte alla alla :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık