Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna katılıyorum ya; Dragon ball değil bu anime, güç dengeleri o kadar net değil. Hiçbir şey olmasa sopayı sallama hızı bile farklı olabilir
Belkide Luffye orda daha fazla tav oldu onu ayilttigi için en güçlü saldırısını attı hemde kafaya ama burada zaten hasar almış adam yani ada falan uçuruyor. İlk bagua kadar etkili saldırı atamamiş olabilir birde saldırı 2ye bölünmüş.
 
Zoro şu an senin avatardaki elemanın kaymış çenesini düzeltir. Daha ne yapsın bu çocuk.
Boynuz kesen saldırıdan sonra millet Ryuma vs ejderha sahnesi bekler hale geldi. Ama çizik atabildi sadece. Zoro bu arc gelişim sağlayacak. Şu anki halinin Luffy karşısında bir şansı yok. Çok da normal. Adam 10 yıldır vs görmedi.
 
Aslında bir diğer güzel açıklama da, Luffy, Kaido'nun bu atağını bilmiyordu. Bu kadar hızlı olacağını bilemediği için kafaya yedi saldırıyı.

Law ise bu saldırıyı yemeden öncesinde bir çok kez Kaido'nun bunu Luffy'e yapışına şahit oldu. Yani Kaido'dan böyle saldırı gelmesini bekliyordu. Bu yüzden gelir gelmez yine savunmaya geçti ama yeterli olmadığı için saldırıyı da yedi. Fakat kendini az çok savunmuş gibi duruyor. Ayrıca kafaya da yemiyor saldırıy.

Kafaya yiyince Oden'i bile göçertti o topuz.
 
Ey allahım, kami sama, yüce buddha, lordum, babaların babası odin, şimşeklerin efendisi zeus; Lütfen Garp'ta kral hakisi çıkmasın
 
Prometheus çok akıllı bir varlık bence.

Kid'in meyve yeteneği metaller olduğu için.Yıldırım saldırıları Kid'e daha fazla etki edebilir.Çünkü metal yıldırımı çeker.

Bu Kid'in prometheus'u veya Zeus'u tekrar metallerle kafes oluşturmalarına engel olabilir.Şöyle ki hatırlarsanız Enel yıldırım saldırısı yaptığında Luffy'nin elindeki altın erimişti.

Burada da Big Mom Prometheus veya Zeus'un tekrar metal kafese girip kullanamaması gibi bir durumla karşılaşmamak için başka bulutlara hayat verecek ve yıldırım saldırılarını kullanarak metal kafesi eritecektir.Bu da Kid'in metal kafes tekniğinden başka tekniklere yoğunlaşmasına neden olacaktır.
Evet böyle olabilir. Artık destek gelmeli bence, bu kişi Yamato mu olur Sanji mi bilemem.
Kaido'nun meyvesinin özelliğine nasıl can verecek ?
Mesajımda buluta dedim ama orada başka bulutlarda var. Kaido'nun meyve gücüyle oluşturduğu bulutlar adanın alt tarafında duruyor. Onigashima'nın üstünde ise çok daha büyük bir bulut kütlesi var. Kid bu bulut kütlesine bakarak konuşuyor zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık