Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir amiral yonkouyla bire bir kapışabilecek bir isim. Luffy şu an o seviyeyi zorluyor dediğim gibi. Ama önümüzdeki bölümlerde göreceğiz ne kadar başarılı olacağını. Tekniğinde ustalaşması lazım. Kaido da henüz her şeyini koymadı.
Bir iki bölüme yine kucaklık olursa bir daha ciddiye almam zaten elemanı, adam gibi iş yapma zamanı geldi artık rahat 5 bölüm kapışma bekliyorum.
 
Galiba Prometheus, Zeus'un ruhunu da kendisine isteyecek olabilir... Ve bu arada göğün değişik şekil alması ise BM'den kaynaklı olabilir. Çünkü BM nin düştüğü yerin üstü şekil değiştiriyor ve tam da Prometheus birşey istedikten sonra... BM de ilginç bir hal görebiliriz de...

Bu arada şunu belirtmeliyim ki Kaido vs Luffy'de saf insan gücünde ve güçleri de eşit şekilde olsa Luffy onu her türlü yener. Neden diyecek olursanız, Luffy'nin dövüş stilinden kaynaklı bu sebep geçerli.

Dövüşme konusunda oldukça iyi ve yetenekli saf düz bir dövüşte onu yenebilecek pek kimse yok. Garp'da asıl bu noktada başarılıydı işte...

One Piece evreninde kafes dövüşü olsa Luffy şampiyon olması içten bile değil. ( Dedesi Hariç ) Bu Kaido vs Luffy şuan kral hakilerle durum eşitlenip bu müsabakaya dönüştü. Kaido yıllardır dövüşmüyor sadece yeteneklerini ve balyozunu kullanıyor yani teknik olarak çok kısır kalıyor bu durumda, çünkü gücüne aşırı güveniyor. Luffy daha teknik bu konuda şimdi şartlar eşitlendiği ve D. nin iradesiyle aile bağlarından gelen kuvvetli Haki ile bu durumda Kaidoyu yenecektir. Bunu da gayet mantıklı buluyorum bu şekilde düşününce...

Anlaşılan o ki Kaido düşecek BM ise kalacak...
 
Son düzenleme:
Adam hakisini bizim eve kadar taşırıyor. Ne demek Zoro kadar güçlü olamaz? Bu saatten sonra Luffy'nin meyve kullanması, fanlar eğlensin diye koyulmuş bir süstür benim gözümde. Böyle hakisi olan adam meyveye falan ihtiyaç duymaz, Zoro'yu da pataklar.
Mümkün değil. Zoro o saldırılarla inecek birisi değil. Ayrıca Zoro luffyi hemen her saldırısı ile kesebilir. Luffynin saldırılarını da durdurabilir. Kaidonunkini durdurduğu gibi.
 
Wano'ya geldiğinden beri bir ton dayak yiyen, bilinci kapanan, mahkum olan ve neden bu denli sağlam bir dayak yediğini dahi anlamamış olan Luffy, bir anda neden dayak yediğini anlar, kısa bir flashback sahnesi çizilir veeeeeeeee artık Luffy yediğinden yedirmeye başlamıştır.

O sırada, mangakanın seriyi en erken ne zaman olursa o zaman bitirebilmek için hızlandırması sonucu, bir anda devasa bir güç artışı yaşayan bir ana karakter karşısında yenilmeye mahkum olduğunu fark eden Kaido:


Bence bölümün yıldızı tartışmasız Luffy ama bir anda, şu an Wano'da bulunan herkesi(iki yonkou hariç) rahatlıkla dayak manyağı yapacak güce ulaştırıldığı için oyumu Zoro ya da Prometheus'a vereceğim.
 

Üye silindi 6669

Bir 10 bölüme falanda bulutların neden böyle olduğunu öğreniriz. Kim yapmış bakalım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık