Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne koydu lan lawa. Hayvan kaido haki taşıra taşıra vuruyor. Her ne kadar zor gözüksede luffy kk olmak için bu rakibi tek geçmeli artık. Kral hakisini ryou ile saldırılara ekleyerek ve gözlem hakisini sakin kalıp etkin kullanarak bu rakibi indirebilir. E. Oda gerçekten iyi hazırladı luffynin altyapısını şimdi farkediyorum. Zoroya artık aşağıda iş düşüyor. Bu arada kid ile killer big momu kafaya koyduysa kidin işi luffy den kat ve kat daha zor ama kidin dövüş içinde kendini geliştirip kral hakili yada ryouyu + meyve uyandırarak herkesi şaşırtcağına inanıyorum. Metal ihtiyacı vardı yonkuya karşı ihtiyaç duyduğu metali ancak uyanışla sağlar. Adada ki dev katana kılıcı e.oda oraya boşa koymadı :). Onu kullanacak.
 
Zoro, Oden kadar yaramamış Kaido'yu, Luffy'nin vuruşları güzel ama bu vuruşlarla bir bilemedin iki kucağa daha ihtiyacı olur gibi duruyor.

Luffy, bu yeni haki ile o çok bahsedilen Amiral seviyesine ulaştı bu sefer :ehe:
Her kimse o bir sürü kan döküldü diyen sırf onun yüzünden acaba ikinci bir saldırı mı yaptı Zoro diye bakındım. Herif resmen hayal kırıklığı yaşattı gereksiz yere kendi yorumunu katarak :( Muhtemelen en az bir yarması daha var Zoronun bu kadarla kalmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık