Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465
Saldırı ayrı ayrı iki slash olarak gelmiyor tek parça bir şok saldırısı

Zoro da saldırıyı ortadan bölüp Kid ve Law ekibine değmesini engelliyor.

Zoronun durduğu yerde arkasında Kid var saldırı ona değmemiş.
Böldüğü için değil. Koskoca saldırıyı 1 tane insan tutuyor. Kenarlardan taşmış doğal olarak. Zoro saldırıya vurmuyor ki bölsün.

Durdurmadı diyen de hatalıdır. Saldırı resmen tamamen durdu bi anlığına. Ama zoro öldü nerdeyse bunu yapınca. Tam olarak “blokladı” denemez o yüzden. Ama kendi hasar yese de durdurdu.
 
Acele etme hemen Law olmasa orada bu saldırı Zoroyu atomlarına ayıracak zaten. Sanjinin defansı suitle Yonkou seviyesinde nerdeyse hatta tayfadaki en sağlam adam diyebilirim. Şahsen Zoronun kaçmayıpta kendini Kid için yaralamasını yanlış buldum ben. :bilmem:
Law'ın orada olmadığı bir senaryoda atomlarına ayrılmayan KK üstüdür zaten, bazıları abartılıyor diyor ama Zoro'nun Yonko'ların "bakalım kaç tanesi hayatta kalacak?" adıyla supernovaların alayını yok etmek için yapılan bir saldırıyı birkaç saniyeliğine tutması gayet takdir edilebilir.

Sanji'nin defansının Yonko seviyesi olduğunu zannetmiyorum, objektif bakıldığında Page One'ı tekmelese de @Rem'in bahsettiği gibi Sanji, Page One'ın bir sallayışıyla epey yaralanmıştı. Sadece tahmin yürütülebilir fakat Sanji 2 Yonko gücüne dayanamaz. Hani dayansa bile (ki imkansız) kalkıp Prometheus'u kesecek gücü bulamaz ve tamamen saf dışı kalır.
 
Ki bu tanklama da şanşi fanlarının ağladığı ''enma'' etkisi de yok. Shusui de olsa o saldırının önüne geçecekti. Bir tarafta kendi vücudunu ortaya koyan diğer tarafta ''mecburi :) '' giydiği suitli şanşi... bu 2 karakter bir değil artık. p1 falan yazan var komik kaçıyor...
Ya zaten Zoro'nun orada koyduğu irade çok farklı seviyede. Bu konu tartışmaya kapalı bir şey. Sanji'nin Enel mevzundaki olay benzer bir şey sadece. Fakat bu çok farkı bir seviyede. Bunun kabul edilmesi gerekli.

Bence Kılıçlar da Suit de bir p-up'tır. Temizinden öyle. Luffy'nin meyvesi var onu yönetiyor Usopp şu an tabancaya geçer bir p-uptır. Franky'i Wano'ya özgü metalden kendine bir şeyler yapar bir p-uptır. Kasmaya gerek yok saçma geliyor bana.
 

Silinmiş Üye

Orak kullanarak Kamazo'yu keserken oraktan hız ve kuvvet kazanıyordu zaten dimi?

DNA kilidi olmasa ver Usopp'a aynı hareketleri yapsın sana. Geçiniz geçiniz. Stealth Black, Sanji değildir.
Hız kazanmıyor ancak güç kazanıyor. Kılıçsız Zoro maalesef MF'teki 100k marine askerlerinden birisi gibidir.

İkinci olarak Kaido'nun karşısına o oraklarla çıksa dayağını yer oturur. Kılıçlar en büyük gücü. Enma, Zoro değildir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık