Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009: Cehennem

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyiydi

    Kullanılan: 219 74.2%
  • Fena değildi

    Kullanılan: 56 19.0%
  • Kötüydü.

    Kullanılan: 20 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro düşünmeden, kurtarılmayı ummadan, saniyesinde atağı bloklamak için atıldı. Asıl övülmesi gereken budur. Bu seride eşin yok benim gözümde, aslanım benim.
Bencede Zoro'nun "Law beni bu saldırının önünden çeker gidip yarısını tutayım" gibisinden bir düşüncesi olmamıştır bile.
 
Mihawk bu saldırıyı savuşturabilir miydi? Hemen bir hışımla yazmayın :D Biliyorum, bahsettiğimiz saldırı serideki en güçlü saldırı belki de. İki yonkounun kombo saldırısı. Yalnız fiziksel güçle durdurur demiyorum, o zaten imkansız.

Ancak Kılıç tekniğiyle böyle enerji huzmelerini ve slashleri savuşturmakta daha usta olabilir. Ya da o huzmeyi kesebilir. Aynı Zoro'nun ateşi kesip, sağından solundan akmasını sağlaması gibi.
Bence saldırıyı kesebilirdi Mihawk :bilmem:
 
Tcb cevirisi mi değişti, kid zoro'ya teşekkeür etmiyo yeni ceviride, üstelik sadırıyı bir anlığna durdudun değil de bize biraz zaman kazandırdın olarak değişmış.
 
Öncelikle bölümde Yamato ve Momo haşareleri olmadığı için mutluyum. Ama 9 ırgatın olayı bitmeliydi, yeniden olayı girmeleri iyi değil. Bölüm leş yine bişey yok Bm aynı.

Enzo=Amiral
Luffy>Amiral

Artık kesin diyebiliriz.
 
Luffy ne dayak yedi nasıl kalkacak o ayağa şakası yok kaidonun valla, duruma objektif baktığında, big mom siz bile kaido yenilmez
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık