Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009: Cehennem

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyiydi

    Kullanılan: 219 74.2%
  • Fena değildi

    Kullanılan: 56 19.0%
  • Kötüydü.

    Kullanılan: 20 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk bu saldırıyı savuşturabilir miydi? Hemen bir hışımla yazmayın :D Biliyorum, bahsettiğimiz saldırı serideki en güçlü saldırı belki de. İki yonkounun kombo saldırısı. Yalnız fiziksel güçle durdurur demiyorum, o zaten imkansız.

Ancak Kılıç tekniğiyle böyle enerji huzmelerini ve slashleri savuşturmakta daha usta olabilir. Ya da o huzmeyi kesebilir. Aynı Zoro'nun ateşi kesip, sağından solundan akmasını sağlaması gibi.
 
Zoro ve Killer uçmasını engelledi Kidd onları mühürledi Law ittirdi Mama düştü.O sırada Luffy dayak yiyerek ekibe katkı sağladı :D
 
Bölümde çok saçma bulduğum birşey var. Law hakilerinden dolayı onların yerlerini değiştiremediğini belirtiyor. Lakin gel gelelim hemen ardından Zeus’un yerini değiştiriyor. Zeus Koca Ana’nın ruhunu taşıdığına göre Law bunu nasıl yapabildi ? @Smoker
Bu durumun benzeri Cracker içinde geçerliydi.O da meyvesini kullanarak yaptığı askerlerin saldırılarıyla Luffy'nin kokasını geçememişti.Kendi bedeninde hakili yaptığı atakta ise g4ü kesmişti.Haki vücuda basıldığı kadar bazı meyvelere basılmıyor sanırım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık