Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009: Cehennem

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyiydi

    Kullanılan: 219 74.2%
  • Fena değildi

    Kullanılan: 56 19.0%
  • Kötüydü.

    Kullanılan: 20 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövüş gerçek anlamda şimdi başladı diyebiliriz. One Piece dövüşlerinde ilk aşamada genelde taraflar birbirine yüzeysel olarak saldırır, laf atar ama icraat olarak pek bir şey olmaz. Şuan için de o aşamadan yavaştan geçiyor gibiyiz


Luffy'nin, zamanında bizi fena döven RPG NPC'sine güçlenip de tekrar gidildiğinde canını azaltmaya başladığımızı anladığımızda verilen tepkinin benzerini vermesi hoştu. Ama gene de Luffy dayağı yedi. Aynısı olduğunda teke gitmişti zamanında. Şimdi kalkabilecek mi? Kaido bu arc düşeceğine göre muhtemelen evet ve bu sayede bir şekilde dayanıklılığının arttığını görmüş olacağız. Ama bence ayağa kalkamaması ve dövüşün ileride olmak üzere ertelenmesi gibi bir olasılık da yok değil. Crocodile olayında olduğu gibi. Gene de aynı örneğe istinaen pek zannetmiyorum. Crocodile'da olduğu gibi ikinci kez bir yenilgi meydana gelse de ikinci raundda Luffy'nin en azından denk dövüşebilecek izlenimi vermesi lazım ki son zaferi anlamlı olsun. Saldırı açısından rüştünü ispatladı. Defans açısından ispatlayacağı görüşündeyim.

Bölümde Zoro gerçek anlamda iyi iş çıkardı. Kaido ve Big mom'ın saldırısı kılıç tekniğiyle yapılan bir saldırıydı. Zoro da "yonkou da olsa kılıçlar benim alanım ben hallederim" dedi ve her ne kadar kılıçlarıyla beraber kendi bedeniyle de engellemek durumunda kalsa ve bayağı yaralansa da saldırıyı yavaşlatmayı başardı. Bence Luffy'nin hareketlerinden çok Zoro'nun hareketi bizimkilerin artık lig atladığına gösterge. İki yonkounun kombine saldırısı serideki açık ara en güçlü saldırılardan birisi ve Zoro kaptan olmamasına rağmen buna direnebiliyor.


Luffy'nin rakibi Kid, kral hakili Kid, hepiniz çöpsünüz Kid, atanamamış Sasuke Kid... Bu dövüşlerde sizce de biraz vasıfsız kalan anca taraftar gibi yorum yapanlara dönmedi mi? Luffy iyi vurdu haaaa. Zoro iyi engelledi çüüüş falan. Artık biraz icraat yapsa fena olmaz. Gerçi bu bölüm yaptı ama gene de hala yeterli değil.


Big Mom'ın bu bölüm içine düştüğü olay nitelik olarak Arc sonu düşmanlarının Luffy'i zaman zaman içine düşürdükleri olaya benzer bir niteliğe sahip. Tam zafer olmasa da tuzağa düşürmek. Ama nasıl bu asla Luffy için yenilgi anlamına gelmiyorsa, bir şekilde durumu kurtarıyorsa Big Mom için de aynısı geçerli. Burada sadece 2 tartışma konusu var, zaman ve yer. Big Mom işe tekrar dahil olacaktır. Ama zamanı ve yeri tartışmalı. Bir sürü olası kombinasyon mevcut. Kaido gidinceye dek devre dışı da kalabilir sonraki bölümde arkalarında bitebilir de.


Bana Orochi ve Kınlar arası dövüşe Kanjuro da dahil olacak gibime gelmekte. Kozuki vs Kurozumi. Korsansız müttefiksiz katıksız bir hanedan savaşı. Tarafları dengelemek için başkaları katılabilir tabi.
 
Son düzenleme:
Çatı dövüşünün ağır topları Zoro ve Lutfücük sağlam darbe aldı. Hele Zoro'yu kan kusarken gösterince acaba bir süre inaktif konuma mı geçecek diye düşünmedim değil. Luffy'yle birlikte "rage mod" da açabilirler bilmiyorum ama Kaido'nun şakası yok o belli. Çok iyi geçirdi Luffy'ye. Bu saaten sonra aptal aptal konuşmalar görmeyelim lütfen. Herif hibrit forma geçmiş çay demi gibi haki akıtıyor.

Yirmi bölümdür çatıdayız işin ciddiyetini daha bu bölümde aktarabilir Oda bey. Bizimkilerin işi uzatması dezavantajlarına. Her şeylerini göstermenin vakti geldi. Luffy g5, Zoro Ashura. Hadi bakalım koçum.
 
Evet luffy'i de kurtarmış oluyor.

İşte bahsettiğim buydu. Baştan tanklamak yerine kaçsalardı bu muhabbete hiç girilmeyecekti.

Spoilerda anlık (bir saniye) yazıyordu, manga çıkınca tam bir şey söylenmiyor ama zaten üstte de dediğim gibi adamların kaçma şansı vardı ve bunu kullanmadılar. Ki bu muhabbettin başı da üstteki elemanın luffy nasıl kaptan neden saldırıyı bloklamadıyla başlıyor. Yoksa zoro'nun onların hayatını kurtarmadığını söylemedim.
Saçma da gelse Oda bu şekilde sunarak kaçılamayacak bir şey olduğunu anlatmak istemiş. Yoksa Zoro boşu boşuna bedel ödemiş olur ve iki yonkou da kolayca kaçılan boş bir saldırı yapmış olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık