Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nightmare luffy olsaydı direk böyle tipsiz oldu birazi. Belki böyle bir iki dövüş sonra toplar tipi falan kaymaz. Baloncunun ipi koparıp kaçmaya çalışan balonu gibi töbe töbe.
 
Kalmasın işte daha bir oturaklı güzel formunu çıkarsın istiyoruz Tensei :D Bunun şekli olmamış :eek: Umudunu yitirme G4 den sonra Pound Man boşuna demiyordu vardır elbet başka Man geçen formları :D
Bu zaten beklenen bir şeydi :/ Neden bu kadar zayıf ve kısa boylu diye şikayet ediliyordu.
Dragon Ball da ki Muten Roshi sama gibi işte . Zaten Dragon ballsız bir seri olmuyor.
Çoğu serilerin kaynağı odur . :/

Eh bu zaten olacaktı da , işte söz konusu Oda olunca daha böyle insanı şaşırtacak bir şey bekliyorduk.
Biraz kendini tekrar etmeye meyillenmiş. Ha bir de bunun yerde insan gibi duran formu vardır.
O zaman bakarız :/ Kolunu geri çekme hareketi de tartışmaya açık zaten :/
 
Poundman, şekline verdiği isimdir, ayrı teknik değildir. G3'e kemik balon demesi gibi. Evet yeni formlar da çıkabilir, daha yeni gördük tekniği ama Poundman bir G4 özelliğidir.

Ne yazık ki olur mu ya, efsane olmuş abi. Mizu Luffy'den bu yana bu kadar gülmemiştim bi tekniğe. Yani bu kadar safi aptal görünüşlü, çocuksu ve bu kadar kullanışlı bir teknik. Tam Luffy olmuş abi. :D
Tipe geeeelll :D:D :at:
 
bu G4 bi harika dostum :a:
adam neler yapmış öyle. Meyve+haki kombinasyonunu yeni baştan yazmış.
Herkesin teorisinden biraz var.
Sert lastik+Büyük vücut+koldan ateşlemeli saldırılar+Nightmare Luffy(tip olarak andırıyor hiç olmazsa yüz tipi falan) . Bunların üzerine kimsenin tahmin etmediği Geppo tekniği ve saldırıların yönünü havada değiştirmek.
Büyük Hilmi'nin de dediği gibi "Oğlum ! Sen olmuşsun ! :agla: :agla: "

Benim hoşuma giden değişiklik saldırıların yönünü havada değiştiriyor olması. Luffy nin saldırılarının hep doğrusal olması bir dezavantajdı Snake shotla bundan biraz kurtulmuştu. Ne kadar hızlı olursa olsun doğrusal saldırılardan kaçınmak daha kolaydır. Bu seviye ile de saldırılar 2. boyuttan 3. boyuta geçmiş oldu.

Havadaki sky walk ı da bence çok havalı geldi. Karizma desen yerinde bir Hulk bir Nightmare Luffy havası katmış Gear 4.

Şimdi Dof daha başta bu kadar ezildiyse bu vs 2 haftaya biter. Denk dövüştüğü vs de vites yükseltti ve Dof u fazlasıyla aştı. Bu onu amiral seviyesine taşıdı gibi.
Gear 2 ve Gear 3 teki formda kalma sıkıntısı da çekmiyor gibi. Yani böyle ölecek gibi olmuyor hiç olmazsa. Bunu bulurken de üstünde ustalaşırken de baya zaman harcamış ve başarılı da olmuş bizim oğlan. Artık herkes "sıradaki gelsin" modunda :D :D

Gear 5 için bir iki birşey söylemek isterim. Biz 1-2 sene falan Gear 5 i unutalım. Luffy Gear 4 ün ekmeğini baya bi yer. Bu kadar uğraşmışsın sağdan soldan arakladıklarını birleştirmişsin falan hemen bunun üzerine de Gear 5 demez kolay kolay.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık