Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Rayleigh Zirve Döneminde Hangi Seviyededir?

Sizce ?

  • Korsanlar Kralı Seviyesindedir.

    Kullanılan: 34 7.6%
  • Yonkou Seviyesindedir.

    Kullanılan: 272 61.0%
  • Amiral Seviyesindedir.

    Kullanılan: 119 26.7%
  • Amiral Alamaz.

    Kullanılan: 21 4.7%

  • Kullanılan toplam oy
    446
Elit ligde değildir.O ligde Wb-Roger-Xebec-Garp gibi adamlar var
A+ seviye de olamaz çünkü o ligde Kaido-Big Mom-Sengoku-Oden-Sakazuki-var
A seviye olabilir.Şu an o kategoride gördüğüm adamlar Shanks-Teach-Aokiji veya Kizaru
 
Herif hakinin ileri kullanımlarını biliyor. Sonuç olarak Roger'i diğerlerinden bir adım ileri götürecek olan ikinci adamının da güçlü olmasıdır. Güçten düşmüş hali bile amiralle denk gidiyor. Demekki bu adam en az amiral seviyesi vardı.
Amiral bir şey demedim. En az İmparator demişsin. En az İmparator demek. Daha üstü de olabileceği anlamına gelir ? Ray için imkansız seviyeler bunlar.
 

Silinmiş Üye

Karasakal'ı öldürebileceğini düşünüyorum o yüzden yonkou seviyesi diyorum.
 
Amiral bir şey demedim. En az İmparator demişsin. En az İmparator demek. Daha üstü de olabileceği anlamına gelir ? Ray için imkansız seviyeler bunlar.
En az amiral olduğu garanti, bana göre LinLin gibi karasakalın ilk hali gibi Yonkou'lar'dan da üstün. Roger'in diğerlerinden üstün olmasının yolu bu. Diğer yonkouların öyle bir adamı yok. 3 haki türüne sahip ve iki hakide ileri haki yeteneği olduğunu gördük. Meyvesi de yok. Diğer ikinci adamlara bakalım, Marco'yu meyvesiz düşünün ya da Katakuriyi demek istediğimi anlarsınız.
 
Arkadaşlar İmparator ligi öyle basit bir lig değil. Korsan Kralın sağ kolu diye adamları abartmayın. Roger seviyesi Edward Newgate bile Kaido karşısında vereceği kaybın hesabını yapıyor. Roger, Linline bulaşmıyor. Aynı zamanda Roger, Shiki ile savaşa tutuşmadan önce tüm tayfası endişe duyuyor. Hava şartları sayesinde ayakta kalıyorlar.

Newgate, Roger, Garp, Xebec SSS
Kaido, Shanks, Teach, Sakazuki, Linlin, Sengoku, Shiki SS+
Kuzan, Rayleigh, Mihawk, Oden SS'dir.
 
Üst: Kaido, Akainu
Orta: Shanks, Kuzan
Alt: Teach, Fujitora

Gerçek Rayleigh'i alta koyuyorum. Kaptan Rayleigh'i ortaya koyardım. Ne yazık ki bu adam diğer top tier kişiler kadar rakip bulamamıştır. Son bölümde rakibi Marco'ydu. Shiki'nin tayfasında da bir rakibi yok gibi. Roger rakibi Garp'ı geçtim, Sengoku'yu istiyordu. Roger Oden'i de istedi. Böyle bir durumda Rayleigh asla gerçek potansiyeline ulaşamamıştır.
 

Üye silindi 6669

Beckman ile birlikte forumun en büyük balonudur. Ne amiral ne de yonko yenemez. Boş laflara baksaydık işimiz zor olurdu.
 
Beckman ile birlikte forumun en büyük balonudur. Ne amiral ne de yonko yenemez. Boş laflara baksaydık işimiz zor olurdu.
Yanlız sen mangayı baya işine geldiği gibi yorumluyorsun. Yaşlı Rayin, iyi kötü amiral tutması, gençliğinde fazlasını yapabileceğini vurgulaması bile her şeyi özetliyor.

(Adam uzun süredir Kılıç Kullanmamış, içip içp takılıyor. :D Prime Ray, Kizaruyu komaya sokar.)
 
Amiral üstü Yonkou altı. Yonkou'ya biraz daha yakın.
Şimdi şunu hayal edin Kizaru emekli olmuş 70 küsür yaşına gelmiş ve üstüne 20 yıl hiç savaşmamış bir şekilde Zirve Ray'i rahat bir şekilde tutabilir miydi?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık