Kekom, Orta yolcu dedik bak gelmiş bile
Ray bana göre Yonkou ile Amiral seviyesi arasında.Akainu'ya gelicek olursak en az bir Yonko seviyesinde olmalı çünkü son savaşın ana kötülerinden biri olucak.2 yıl sonra güçlenmiş olsa bile Yonkou seviyesine yaklaşmıştır diye düşünüyorum. Yonkou'larla baya uzun bir süre dövüşebilir ama alamaz :/ Demek istediğim MF WB'den 2-3 değil maksimum 5-6 yer gibi.
Ray'in Prime'ını Yonkou gördüğüm için de Ray bana göre alabilir. :/ Tabi zorlanır ama alamayacak derece de değil. Orta veya yüksek zorluk.
Anca yavrusunu alır zaten.
İsterse Kaido'yu da alır tayfaya merak etme. Kendisi irade kırma işini seviyor ama düşmanının bu işin tillahı olduğunu bilmiyor henüz.Anca yavrusunu alır zaten.
Adam op'u salıp tower of bilmem neye sarmış. Daha ortası yok bu işin sanırım:dKekom, Orta yolcu dedik bak gelmiş bile
Kaido 3 kilo et atsa önüne Luffy köpeği olur bunun.İsterse Kaido'yu da alır tayfaya merak etme. Kendisi irade kırma işini seviyor ama düşmanının bu işin tillahı olduğunu bilmiyor henüz.
Sadece üç harf daha yazacaktın lanAdam op'u salıp tower of bilmem neye sarmış. Daha ortası yok bu işin sanırım:d
Böylesi daha sexiy ya. ToG da yazabilirdim ama en azından hiç okumamış taklidi yapasım geldi............Sadece üç harf daha yazacaktın lan
Eti yedikten sonra sindirmek için Kaido'yu soda gibi içme kısmını atlamışsın.Kaido 3 kilo et atsa önüne Luffy köpeği olur bunun.