Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Rayleigh Zirve Döneminde Hangi Seviyededir?

Sizce ?

  • Korsanlar Kralı Seviyesindedir.

    Kullanılan: 34 7.6%
  • Yonkou Seviyesindedir.

    Kullanılan: 272 61.0%
  • Amiral Seviyesindedir.

    Kullanılan: 119 26.7%
  • Amiral Alamaz.

    Kullanılan: 21 4.7%

  • Kullanılan toplam oy
    446
Takılma değil yau, o kadar yıl geçti haala bu adamın ne şekilde imparator kadar güçlü olabildiğini algılayamıyorum.

Tamam, diyeli ki Oden ile savaştı. E Oden'de başka bir imparatordan tek yemiş bi adam. Tek yemesini de geçtim, orada dikkatini dağıttılar falan, kendisi de kabul ediyor kaybettiğini, Kaido'nun daha güçlü olduğunu... Her durumda imparator kadar güçlü olmayan bir Oden var ortada ki Kaido'ya kaybetmeden altı yedi yıl önceki haliyle karşılaşıyor Roger korsanlarıyla yani Rayleigh ile.

Bu adama amiral dersiniz anlarım, kabul de ederim ki bence de üç aşşa beş yukarı o seviyenin adamıdır ama imparator fazla yau.
Kaido Oden mevzusunda vs'nin bitişi aşırı ama aşırı saçmaydı bence.Ama vs'nin sonuna bakmadan,Oden'nin sadece 10 kişiyle bu kadar işi başarıp Kaido'yu diz çöktürüp,ölüm korkusunu az da olsa tattırıyorsa ve de yenilgisi de dalavere ile olmuşsa,ben Oden'e Kaido'dan güçsüz demem o dönem için az farkla öndedir.

Oden daha geçen bölüm Beyazsakal tarafından övüldü,Kaido zaten unutamıyor. Bu seviyelerde adamlar öyle kolay övmezler kimseyi,Roger bile çok güçlü bir samuray varmış deyip,gücünü tartmak istiyor Oden'nin.

Ben bu verilere bakarak Oden'e amiral üstü derim en az.Yonkouları sınırlarına kadar göremediğimiz için bir şey diyemeyeceğim,yonkou eder mi edemez mi konusuna ?(Kaido ne kadar güçlenmiş falan bilmiyoruz)

Gelelim Rayleigh mevzusuna bana göre bu adam için elle tutulur tek verimiz,Kizaru ile dövüşü.

Bana göre de bu veri epeyi yeterli gücü için yorum yapmamıza hatta fazla bile.

O hali ile amirali yeterince bir süre bizimkilerden uzak tutması,Kizaru'yu donanma amiralini tutuyorsun ve daha fazlasını mı yapmak istiyorsun ?Diye şaşırtması olsun gençliğine en az amiral deriz.

Zaten daha da bir şeyini görmedik,benim imparator gücündedir dememin sebebi sadece beklentim böyle.Adam karizma,kara kral,ve üç hakide uzman,şuan ki Shanks gibi geliyor gençliği bana.

Senin Rayleigh için amiral gücündedir daha fazla etmez demene şuan için bir şey diyemem adamı detaylı görmedik çünkü haksız sayılmazsın.

Ama görmediğimiz bir savaş üzerinden Rayleigh'i gömmek olmaz.
 
Yonkou amiral arasıdır da böyle bir seçenek yok. Kendisi eskiden olsa Kizaruyu rahat alırdım dediği için yonkouya bastım oyu.


Zaten WB'nin Roger'ın gençlik dönemi falan şuanki yonkoulardan falan ayrı seviyede bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık