Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Övmek için söylemedim. Çatıdaki herkes bir şeylere dayanmış bazıları da çatırdamaya başlamış. Law her an topuklayabilecek bir güce sahip, Killer ortamdaki gerilimden kafayı yemeye başlamış, Kid çoktan çatırdadı bile onu da kaybedeceğiz, Zoro da Enma'dan destek alıyor ama o da çatırdamaya başladı. (Değişik bir kılıç)

Luffy ise işte ...

Anlatmaya gerek yok. Kaido diyor her şeyi.:D
Hala Enma. Luffy fanı mısın Enma mı? :) Luffy'nin lastik oluşuna çok içerlemişsin galiba. Luffy'den çok Enma yazıyorsun reis. Üzülme bu kadar Luffy'i olduğu gibi kabul et. Sihirli meyve güçleri var diye başkalarına sarıp onlarda da var diye saldırmaya gerek yok.

Ayrıca Luffy ana karakter değil mi? Kaido tabiki övecek. Daha geçen bölüm yiyordum seni soğan cücüğü şimdi adam mı oldun diyip dalga geçecek hali yok ya :)
 
İki tane Yonko onun için hiçbir şeymiş, wow... En son, Big Mom vurma vurursan öleceğiz diyordun yaw... Sonra Big Mom gidince ben her zaman özgürdüm diyor. Ve bunları yazınca Luffy'i eleştirdiğimizi düşünenler var. Aynen, çok iyi bir yazarlık Oda. Karakterlerin bu kadar içini boşaltan bir yazar zor bulunur.
Adamın boynuna tasma takmışlar çemberden düşerse boynu gidecek. Tabi adam telaş yapacak orada. Ona bakılırsa tasmalar çıktıktan sonra BM üzerinde yeni hakisini deneyen de Luffy'di.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık