Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehennemi yaşamaktan kastı. Düştükleri durumun çaresizliği ki, Luffy bunu daha önce yaşadı. Deniz Canavarı yüzünden az kalsın ölüyordu ilk acıyı orada tattı idolü olan adamın kolunu kaybetmesine şahit oldu. Sabo'nun ölüm haberini aldı. Arabasta'da iki defa Crocodile'ye kaybetti ikisinde de ölümün kıyısından döndü. Enies Lobby'de Lucci ve denizcilere karşı savaşında da öyle. Moria ile olan savaşında yine çok zor bir durumdan geçti. Shabaody'de Pacifista'lara karşı savaşırken Sentomaru ve Kizaru'ya denk geldiler. Hatta orada kazanamayacaklarını anladığı anda tayfaya dağılmasını söylemişti. Dostlarını kaybetme hissi ona cehennem gibi gelmiş. Kuma'nın bütün arkadaşlarını tek tek başka yerlere göndermesi anında yaşadığı acıyı da hatırlayın. En sarsıcı olanı Magellan ile İmpel Down'da kapışması ve Ace'yi kaybetmesiydi. Magellan'ın zehirinden kurtulmak için İvankov'un müdahalesiyle çığlık çığlığa kaldı, ölümün kıyısından döndü. Sözlerinde yanlış bir şey yok. Seriyi hiç hiç izlememiş gibi konuşuyorsunuz. Luffy, şu andaki halinden daha zorlu durumlar yaşadı. Tamam haklısınız karşılarında iki tane imparator var bu en zor anı olması lazım ama henüz kaybedecekleri korkusunu yaşamadığı için böyle konuşması gayet doğal.
 
Adamın boynuna tasma takmışlar çemberden düşerse boynu gidecek. Tabi adam telaş yapacak orada. Ona bakılırsa tasmalar çıktıktan sonra BM üzerinde yeni hakisini deneyen de Luffy'di.
Ulan telaş yapmasın diyen mi var, bana boş boş savunma yapmayın. Orada sıkıntı bana vurma demesi de değil, sonrasında ben her zaman özgürdüm demesi. Yaşamı başkasının ellerinde ama özgürmüş... Özgürlüğe bak be! Bomboş desteksiz sözler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık