Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Zoro'nun son rakibi için Mihawk'dan başka uygun aday yok. Mihawk da ise kendisinin birine yenileceği onun da Zoro'nun yeneceği söyleniyor(Mihawk'ın hoca olduğu düşünülürse artık)


Eskiden bu kişi Shiryu olur diyordum ama artıj demiyorum. Mihawk gibi karizma gizemli orijinal bir karakter dandik hapishane gardiyanıyla değişmez bence. O yüzden Kuina düşüncesini öne attım.
Hapishane gardiyanı deyip geçme görünmezlik meyvesi çok büyük güç. Hakiyle bile sezilemiyor olabilir o görünmezlik. Yada shiryu o meyveyi uyandırırsa belkide hiçbier duyu organıyla görünmeyebilir koku yok, ses yok, görünmek yok hatta belki saldırıları bile gözükmeyebilir.
 
Hapishane gardiyanı demem tamamen görüntüyle, tasarımla alakalı bir şey. Geçmişi derin kendisi derin bir karakter daha fazla yakışır. Görünmezlik meyvesi de meh yani. Bir karanlık logiası ve depremle kıyas edildiğinde sönük kalıyor.
Onlar uç meyveler tabi ama bir kılıç ustası görünmez olduğunda çok tehlikeli olur. Odeni veya mihawkı düşün görünmezken o slashları attıklarını nerden ne gelceği belli değil.
 
Bazı savaşlar vardır ne kazanırsın ne kaybedersin bu da onlardan biri
Yok knk bu ezici mağlubiyet olur Zoro için,
Farkındaysan Emma zorodan haki çekiyor bir nevi gear4 ne kadar daha tutabilir, olacak olan senaryo şöyledir; Zoronun hakisi bitmeye yakın Zoro son bir kez kaidoya atılır ve kumaya yaptığı gibi boydan keser ama sonrasında hakisi biter eğer Law duruyorsa onu geriye çeker durmuyorsa da raimei hakkei ile saha dışına çıkar. Yapacağı saldırı %10 civarı bir hasar bırakır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık