Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Magellan

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    200
Yav adama bizzat denk lafı geçmiyor mu.Oda içip içip mi yazıyor o zaman.Magellan daha üstün olabilir.Denk demek yenişemezler demek değil ki.Şu anki Shiryu geçmiştir Magellan'ı.Shiryu diğer sağ kollardan net güçlü mü ki de Magellan sağ kol en kötü oluyor onu diyorum ben.King'in Sanji'yi hissemediği yerde Shiryu inanılmaz tehlikeli bir isim ama o net bir şey.Tek bir hataya fiş çeker.
Nerde denk denildi hatırlamıyorum. Ondan önce Shiryu'nun tepkisi var yahu ortada. Genel bilgilere ne bakıyonuz, millet her şeyi konuşur.


@RedTeroR

Sen bu konuda ne konuşuyon Ferit? Kaido'nun unvanı ortada iken ona laf eden adamsın gelmiş Manga'daki bilgilerden bahsediyon.
 
Nerde denk denildi hatırlamıyorum. Ondan önce Shiryu'nun tepkisi var yahu ortada. Genel bilgilere ne bakıyonuz, millet her şeyi konuşur.


@RedTeroR

Sen bu konuda ne konuşuyon Ferit? Kaido'nun unvanı ortada iken ona laf eden adamsın gelmiş Manga'daki bilgilerden bahsediyon.
Kaido'nun ünvanı dediğin ne ? Şu insanlar söylerler diye başlayan mı xD
 
Luffy ile Zoro'nun arasındaki fark diğer tayfalar gibi değil. Luffy yonkou olunca Zoro yonkou sağ kolu olur deniyor. Geçmişe baktığımızda Luffy birinci adamlarla dövüşürken Zoro da hep ikinci adamlarla dövüştü. Argüman bu. Ama bu argüman çok yüzeysel. Çünkü Luffy birinci adamlarda ölüp ölüp dirilirken Zoro ikinci adamları nispeten daha rahat geçti. En zorlu dövüşü olan Mr1 dövüşünde bile Zoro dövüşten sonra şehrin dört bir yanında koşturup bomba arıyor. Kaku'da yine dövüşten sonra aksiyona devam etti. Örnekler uzar gider. Diğer arclara da bakabilirsiniz. Zoro sıradan bir sağ kol değil, hiçbir zaman olmadı, gelecekte de olmayacak.
 
İnsanlar Magellan ve Shiryu denkti derler mi yazmıştı ? Ben Kaido'nun havada karada, 1v1'de olayına insanlar öyle derler lafı ile başladığı için atıp tutuyordum.
İnsanların dediği şey bire bir de Kaido'ya oynayın. Diğeri ise Kaido'nun yaşayan en güçlü varlık olduğunun söylendiği şeklinde bir anlatım. Biz Shiryu ile Magellan'ın sözde denkliğini de büyük ihtimal yine insanların ağzından duyduk. Öyle ünvan şeklinde verilmedi bu. Hiçbir farkı yok. İşin doğrusunu ise Shiryyu'nun kendi tepkileriyle gördük. Magellan'dan it gibi korkuyordu.
 
İnsanların dediği şey bire bir de Kaido'ya oynayın. Diğeri ise Kaido'nun yaşayan en güçlü varlık olduğunun söylendiği. Biz Shiryu ile Magellan'ın sözde denkliğini de büyük ihtimal yine insanların ağzından duyduk. Öyle ünvan şeklinde verilmedi bu. Hiçbir farkı yok. İşin doğrusunu ise Shiryyu'nun kendi tepkileriyle gördük. Magellan'dan it gibi korkuyordu.
Doğrudur, öyledir.
 
Magellan dengi olan adam 2 yıl aktif korsanlık yapıp üzerine meyve yiyor yalnız.Magellan nasıl sağ kol net oluyor bu denklemde.
Shiryu'nun o zamanlar o seviyede olduğunu nereden biliyorsun? Ayrıca Shiryu sağ kol değil ki. :/
Magellan ve Shiryu dediğiniz adamlar hemen hemen akran ve 40’ lı yaşlarındalar. Bu adamlara Luffy gözü ile bakmayın.

Eğer olaya Shiryu meyve ekledi gözüyle bakırsanız da görünmez olmasının Magellan üzerinde etkisi neredeyse 0 olur. Ki gerçek anlamda Magellan’ın haki seviyesini bilmiyoruz.
Dengi mengi hikaye. Shiryu Magellan'dan korktuğu için giriyor zindana. Shiryu'nun Magellan'dan nasıl çekindiği o arc iyice yansıtıldı.
Bu da ayrı bir gerçek lakin yoruma da girdiği için bunu kanıt olarak sunmadım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık