Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen Toki'nin nihai güçle geçmişe gönderdiği ben olabilir misin? Süreçler çok benzer :D. Aymen ben de DB izledikten sonra artık bu konuya çok takmamaya başladım. Hatta güç dengesinin üstünde biraz gereksiz bile duruluyor yani. Gerçi bunu deyince @Monkey D. Dragon ekmek kuyruğu muhabbeti yapan AKP'li dayı benzetmesi yapmıştı bana :hhh: . Ama gene de insan beterini görünce bazı şeyler daha normal geliyor.









Ya çok da sıkıntı değil bence işin o kısmı. KK tayfası olacak bunlar. Rakip olamazlar tabi daha ama bir zahmet sinek etkisinden daha fazla etki bıraksınlar.

Benim şikayetim direkt karakterlerle ilgili. O kadar tanrı denildi bir şey denildi gelen sonuç: Menapoz teyze ve kas yığını.
hahahaha olabilir :) Sadece güç dengesi de değil hepimiz biliyoruz ki bizimkiler hem kendileri güçlenecek hem de kendilerine sadık müttefikler bulacak, yetmeyecek düşman tayfasından ve gittikleri yerin yerlilerinden bizimkilere yardım gelecek. Yeni bir zaman atlaması olmayacaksa bunlar olacak. Yeni bir zaman atlaması da en az 50-60 bölüm demek. Mecburen olacak güç dengesinde sıkıntılar.

Benim için yonkou tayfalarının işlevsizliği yonkouların işlevsizliğinden daha büyük sıkıntı. Big Mom'ın diyabet kaynaklı kalp krizi geçirip ölme ihtimali, bizimkilerle sağlam bir savaş verip ölme ihtimalinden daha fazla çünkü Oda iki yonkou'yu da ciddi bir savaşın içine sokarsa bizimkileri mahvederler. Kaido ve Big Mom bilinçli olarak saldırıya geçerse(ki umarım geçerler) bizimkiler ne onların hızına yetişebilir ne de bizim çatı beşlisi iki yonkou'yu aynı anda durduracak güce sahipler. Bu yüzden yonkouların çatı savaşında işlevsiz olmalarını anlıyorum ama ben de iki yonkou'nun da doğuştan aşırı güçlü ve fiziken kendilerini geliştirmiş olmalarına rağmen zeka sıkıntısı yaşayan canavarlar olduğunu düşünüyorum. Ben de umduğumu bulamadım ama yonkou tayfaları, özellikle Kaido'nun tayfası istisnasız her bir üyesiyle hayal kırıklığı yarattı bende.
 
Lucciden tek yiyen luffy yendi. Zoro neden yenemesin?
Lucci niye yenemesin? Durumunu biliyor muyuz ki gelen geçen tokatlarvari kelimeler kullanılıyor forumda? Bayılıyorum karakterin son durumunu bilmeden kötülemelere. Bu kutsal ejderler denizciler için önemli değil mi? Kutsal ejderlerin amiral çağırma güçleri yok mu? Cp0 diğer tüm cp lerden otoritesi yüksek değil mi? Boş beleş adam koyarlar mı? Luffy hayatında yemediği zorluğu,sınırları luccide almadı mı? Denizcilerde nasıl sakazuki, wg cp'de Lucci odur. Nickinin anlamıda ışığı çalmak öyle boş karakter olsa neden şutlanmıyor yahu? Başka bir yerimizle okuyoruz desenize.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 69)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık