Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Luffy ile Zoro arasında hiçbir zaman bu dediğin kadar bir fark olmadı olamaz da hangi shounen seride ikinci adamın birinci adamdan bu kadar aşağı olduğunu gördün biz burda teknikleri tartışıyoruz gücü değil
Zoro’yu sağ kol seviyesinin hatta amiral seviyesinin üstüne taşıdım, Luffy’i ise Korsan Kral seviyesine. Neye şaşırdın ki bu kadar ?
 
Son düzenleme:
İşte op dünyasında lastik erimediğine göre insan etine de bir şey olmaz. Bakınız Conis in babası ölmedi, Robin ölmedi ... Luffy den daha sağlıklılardı Zoro bir denk getirse Enel Allah a kavuşurdu :D
Yanlış mantık kuruyon. OP evreninde insan etine bir şey olmadığına göre lastiğe hiçbir şey olmaz olacak o.
 
Luffy adamları öyle saçmalıklarla yeniyor ki bazen aynı şartlar Zoro için oluşsa,Zoro'da yener yani.
10 yıldır bunu diyorum zaten, madem Luffy'i yendi olarak kabul ediyorsunuz o zaman aynı şartlarda başka karakterleri kapıştıracaksınız bu adamlarla. Luffy yener ama başkası yenemez neden çünkü adam çok güçlü xD Oldu canım o güçlü adam başkasına gelince Zehir gibi çalışsın Luffy'e gelince daha kalkmadın mı canikom desin.
 
Katakuri dediğimiz adam G4 Luffy'i çocuk döver gibi dövebilen adam. Snake man ile aşık atabilen, B. hakisinin sertliğinden dolayı Luffy'nin elini yamultan adam. Ölümüne hırslı bir şekilde dövüşse Luffy bile alamazdı Katakuri'yi bırakın Zoro'yu. Zoro'nun daha iki arc yolu var. Luffy de daha bu arc gelişmiş hakiyi öğrenince ciddi Katakuri'yi kaçmadan yenebilecek seviyeye gelmiştir. Şuan Kata vs tüm tayfa olsa (Luffy hariç) Kata alır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık