Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy'nin En Zorlama Zaferi

Luffy'nin En Zorlama Galibiyeti


  • Kullanılan toplam oy
    529
Bir vs içinde power up almanın, güçlenmenin de bir sınırı olmalı. Bence Kata dövüşünde bu sınır aşılmıştır. O yüzden zorlama. Ne kadar dayak yersen ye, 12 saatte yapılan gelişme bu kadar olmamalıydı. Potansiyelle açıklamak da bir yere kadar.

Eğer Croco'ya karşı istemsiz haki kullanmadıysa, o da zorlama bir galibiyetti. Croco ortamdaki suyu saniyeler içinde buharlaştırabilir. Kum Logiası yemiş birine, iki damla kan, biraz terle vuramaman gerekir.
 
Kesinlikle enel. Yani anlamak mümkün değil Roger e, beyazsakal a tek atacak adamı lastik diye yediler. Bu arada ankette magellan niye yok?
Magellana karşı zafer mi almış ? Magellan kadar ezici üstünlük sağlayan başka arc bosu hatırlamıyorum. Enel harcanmış bir karakter değil. Tek arclık karaktere yakışır bir son aldı. Meyveler arası üstünlüğü de ilk kez orada gösterdi Eiichiro Yoda
 
Oda kafasında logia meyvesi mantığını tam oturtamadığı için ve Luffy'e karşı böyle bir rakip istediği için Croco ve Enel zaferlerinde biraz zorlama hissettim.
 
Açıkçası Luffy torpille, bir avantaj bularak falan çok fazla dövüş kazandı. Crocodile, Enel, Moriah(gerçi tuhaf bir dövüştü tartışmalı) Doflamingo bunlara örnek. Ama bunu sıvama olarak kabul etmiyorum pek. Sonuç önemli. Oda makul imkanlar verdi ve sonuç Luffy'nin galibiyeti oldu. Ne kadar içimize sinmese de sonuç önemli.

Crocodile ve Enel, bunlar Logia olduğu için Paradise kısmında tam anlamıyla dokunulmaz. O yüzden ağırlık kazanmaları normal. Ama Luffy ikisinde de açığı bulmayı başardı. Birisinde suyla dövdü öbüründe saldırıları işlemedi bile.

Doflamingo'da forumu çıldırtan hakim bitti mevzusu ilk kez yaşandı ayrıca öncesinde Dof ciddi hasar aldı.

.

Ama bunlara istisna olarak gördüğüm tek dövüş Gecko Moriah. Animede o bölümlerde çok sıkılmıştım pek dikkat etmemiştim ama mangada daha dikkatli okudum ve Moriah resmen saçma şekilde pisi pisine gitti.

Önce adam yan gelip yatarken Luffy'i gölgesiyle dövüştürdü. Luffy gölgesini aşamadı bile. Sonrasında Oars'ı kullanarak büyük güç elde etti Moriah tayfacak daldılar. En son Luffy 1000 gölge alarak Oars'ı yendi. Sonrasında Moriah'ın tek kaldığı ve artık teke tek dövüşün gelmesi gerektiği zamanda Moriah hırs yaptı sen 1000 gölge aldıysan ben 10000 gölge alırım dedi bünye kaldırmadı kum torbası gibi dayak yedi adam.




Bunun dışında millet neden Kata demiş onu anlamadım. Ben dövüşü okuduktan sonra Luffy'nin Dof'u torpille yenmesine gelen tepkilerden sonra Oda'nın özellikle adil bir dövüş olması için kastığını düşündüm. Bakın Buggy dövüşünde bile Nami'nin yardımıyla yendi Luffy Buggy'i. Zorlarsanız Lucci'de Usopp etkisi var dersiniz. Ama Kata mevzusunda hiçbir eksik yok. Başta Luffy dayak yedi ama bu sırada Kata'nın güçlerini çözüp kendisi de kullanmayı öğrendi ve ikinci round'da aldı. Üstelik ilk round'un galibinin Kata olduğunu dikkate alırsanız ikinci round'da Luffy'nin daha dezavantajlı olduğunu dahi söyleyebiliriz. Ha derseniz ki Kata çok güçlü şu aşamada yenememeliydi, o zaman sorarım hangi aşamada yenmesini beklersiniz? Adam 2 sene eğitim aldı bizzat Roger'ın sağ kolundan. Dressrossa'da bunun meyvelerini gördük. Her ne kadar Dof'u kolayca yenemese de o formdayken Dof Luffy'le denk dövüşemiyordu bile. Tek yapması gereken şey o formu daha etkin kullanabilmekti. Eğer sadece ama sadece 2 saniye daha kalabilse Dof Blueno gibi yenilecekti. Bu süre konusunu az çok geliştirmesi ve Kata'nın gözlem hakisi tekniğini çalmasıyla gayet makul bir ölçüde o seviyeye çıktı bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık