Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006: Onurlu Savaşçı Çiçek Hyogoro

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


DJ Apo. Savaş meydanında kimsesiz kalmış bir adam...

İlk olarak Luffy ve Zoro’yu tek başına dövüp Luffy’yi etkisiz hale getirmişken, Kid’in arkadan yaptığı haince bir saldırı yüzünden zor duruma düştü. Buna rağmen Kid’e faça atıp adamı yerin dibine soktu.

Sonrasında, güya aynı safta olduğu Queen adlı obez dazlak tarafından hedef haline getirilip o özgün uzaktan dövüş stili sabote edildi. Hatta adamları ve kendi o iğrenç virüse maruz kalma riskine girdi. Tüm bunlara rağmen delikanlı gibi Drake ile kapışırken, güya her fırsatta millete racon dersi veren Roronoa Zoro adamların dövüşüne saygı duymadan Apo’yu en savunmasız halinde zurnası ile birlikte kesti.

Apo adeta talihsiz kaderine isyan edercesine, bu saldırıdan sonra da ayağa kalkmasını bildi ama dövüş ahlakından nasibini almamış Drake adam daha doğrulmadan saldırmaya başladı. Apo iğrenç talihine tepki gösterircesine tekrar ayağa kalkıp halay çekmesini bildi, hem de bu sefer karşısına Drake ve Hyogoro’yu aynı anda alarak...

Bu adamın artık kaybedeceği hiçbir şey yok. Öfkesini birilerinden çıkarmasına ramak kaldı. Zaten son sayıda ne kadar sinirli ve ciddi gözüktüğünü hepimiz gördük. Büyük ihtimalle Queen adlı soytarıya Vahşetin Müziği’ni dinletip mekandan çıkış yapacak.
Luffy, Zoro, Kid, Drake ve Hyogoro. Bu ekibi Kaido'nun karşısına koysan, şansları var. Apo hepsiyle karşılaştı, hala metanetini korumaya devam ediyor.
 
Hatta adamları ve kendi o iğrenç virüse maruz kalma riskine girdi. Tüm bunlara rağmen delikanlı gibi Drake ile kapışırken, güya her fırsatta millete racon dersi veren Roronoa Zoro adamların dövüşüne saygı duymadan Apo’yu en savunmasız halinde zurnası ile birlikte kesti.
Tek atmamış mıydı? Kestirip atmışsın :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık