Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

7. Popüler Karakterler Anketi

Abi inan bana Carrot/Hancock da aynı şekilde 2. olsa aynılarını derdim ya :D Ya şu olay şey gibi ünlü isimlerin şu partiye oy atın demesi gibi bir şey yani. Onlara kıl olmuyor musun sende ? :D Dediğim gibi kaderi yeniden yazılmaz ama daha fazla sahne alabilir , hani atıyorum gemide usopp-chopper-luffy üçlüsünü görmeyiz de Yamato'yu görürüz artık
Keşke öyle bir şeye vesile olsa olum ağzından bal damlıyor. At chopperı kenara tamamdır. Haksızlık konusnu şöyle değerlendir. Kim bilir oylamanın başlangıcından beri Luffy, Zoro, Sanji'ye nasıl bir teşkilat yapıp yükleniyordu insanlar? Az hayal et. Yamato'ya son dönemde yüklenmişler. Daha güncel olduğu için daha haram olmuyor olum ama buraları hak etmeyecek bir karakter o oyları alsaydı nefret kusardım herhalde. Mesela Carrot çöpünün buralarda işi yok.
 
Böylesine 1000 bölümlük seride beklediğin ışık gerçekten Yamato mu? 2. olması gereken Yamato mu?
Wano olaylarını sıcağı sıcağına etkisinde olduğu için veyahut Yamato'nun gerçekten herkes tarafından acayip sevildiğini sandığınız için böyle bir yorum yapıyor olabilirsiniz ama Wano sonrası , seri sonuna doğru Yamato'nun bu kocaman evrende anca ilk 20'yi zorlayabilecek bir karakter olduğunu hem sen hem herkes anlayacak. Herkesin zaten sinirlendiği nokta bu. Burada 2-3 kişi beğeniyor diye çok fazla beklentiye girme , gerçekten olay bu.
Bu arada hangi karakter sevgisinden bahsediyorsun tam olarak? @Monkey D. Dragon bile sırf beni sinirlendirmek için Yamato'ya oy attığı bir yerde neyin fanlılığı ve sevgisinden bahsediyorsun anlamadım :D Cidden tüm dünyanın Yamato için bayıldığını falan mı zannediyorsunuz?
Bu mu bahsettiğiniz sevgi ve ilgi? Aynı sözleri 1. olsaydı da diyebilir miydin ?
Açık basit ve net , 2. / 1. olacak bir karakter değil Yamato One Piece evreninde. Zoro/Nami'yi geçmesi özellikle çok saçma.
Nico Alvia'yı koyarım , Shanks'i koyarım , Jaguar D. Saul'u koyarım , Tom'u koyarım , Ace'i koyarım , Fisher Tiger'ı koyarım , Roger'ı , Rayleigh'i koyarım bunu koymam ama.
1000 bölümlük seride Yamato 2. oluyorsa One Piece bitmiş demektir. O kadar düşmüş mü bu seri , inanamıyorum cidden. Seriye hayvan gibi değer veren bir insan olarak gerçekten yakıştıramıyorum. Bunun Yamato haterlığı ile alakası da yok. Kimse de uzun zamandır beklediğim karakter bu edebiyatına girmesin. Carrot da böyle bir karakterdi bu kadar ilgi görmedi.
Uygulanan şey açık basit ve net.
Yamato kampanya ürünüdür ve bana kalırsa 2. olması One Piece serisine bir lekedir.

Dediğim gibi yazdıklarımın Sanji ile alakası yok , Sanji 20. olsun umrumda olmaz bu saatten sonra. Sadece Yamato'dan çok çok daha iyi karakterler olduğunu ve sadece bir kampanya ile bu kadar öne çıkmasına sinir oluyorum.
Yoksa Yamato olsun 11. 13. umrumda değil gerçekten
Bana cevap hakkı doğmuş. Resmen mağramdan çıkardın beni. Şimdi sana bir takım argümanlarla geleceğim.

İlk olarak oy atmamın senle alakası yok. Bu kadar egolu olma. Evet senle uğraşmak hoşuma gidiyor ama sen nefret etmeden önce de ben Yamatoyu seviyordum. Sen gidip atıyorum Carrottan nefret etsen ona oy atarım mı sanıyorsun? Tayfaya gelirse en sevdiğim tayfa üyesi olacak dediğim karakter Yamato. He yanlış anlaşılmasın ben Sabo ve Dragona, Yamatodan daha çok oy attım. Çünkü listemde 1 ve 2. sırada onlar var. 3 numaraya en büyük adayda şu an Yamato gibi duruyor. Yani ona bu kadar oy basmam bu sıralamadan anlayacağın üzere gayet normal.

2. si senin olayın x karakterin 2. olması değil Yamato özelinde. Çünkü tayfaya gelse neler olacağını sen de biliyorsun içten içe. Jinbei gibi prime çağında bir çar da değil ''ilerde Sanji nasılsa geçer'' diyemiyorsun. O yüzden bu kadar bilenmiş durumdasın. Neden biliyor musun? Bu mid bilmem ne videosunda Yamatoyu ilk 53 mü ne sandığında nasıl sevindiğini hepimiz gördük dc de o yüzden ayak yapmana gerek yok. ''Aaa 11. imiş lan'' dediğinde o keyfinden eser yoktu ama. Yani sorunun Yamato özelinde olduğu çok bariz.

Kadına lobi yapıldı diyorsun. Neden senin dediğin gibi Linline ona buna yapılmadı da Yamatoya yapıldı o zaman? Çünkü karakter seviliyor. Zaten forumda da gördüğün üzere bir sürü insan savunuyor Yamatoyu yani istatistik bu foruma da yansımış demektir bu. Kısa sürede böyle bir fan kitlesi oluşturmuş karakter. Bu büyük bir başarıdır ve bu başarı ankete de yansımış. HADİ EYW.

Daha tartışma istiyorsan dc beklerim canıms.

YAMATO İNŞ ÇATIYA ÇIKAR
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık