Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

7. Popüler Karakterler Anketi

Üye silindi 5781

Seri içerisindeki kadın karakterlerin bütün iyi yanlarını bünyesinde barındıran resmen fiyat performans oranı zirve olan toplama bilgisayar gibi Yamato'ya olan sevgi ve ilginin hepsi helaldir. Hak ediyor kurban olduğum. Hele argümanlara gel hele BM varmış da o da güçlüymüş de niye oy ona verilmiyormuş :/ Yamato'yu takipte kalmaya devam edin.
Böylesine 1000 bölümlük seride beklediğin ışık gerçekten Yamato mu? 2. olması gereken Yamato mu?
Wano olaylarını sıcağı sıcağına etkisinde olduğu için veyahut Yamato'nun gerçekten herkes tarafından acayip sevildiğini sandığınız için böyle bir yorum yapıyor olabilirsiniz ama Wano sonrası , seri sonuna doğru Yamato'nun bu kocaman evrende anca ilk 20'yi zorlayabilecek bir karakter olduğunu hem sen hem herkes anlayacak. Herkesin zaten sinirlendiği nokta bu. Burada 2-3 kişi beğeniyor diye çok fazla beklentiye girme , gerçekten olay bu.
Bu arada hangi karakter sevgisinden bahsediyorsun tam olarak? @Monkey D. Dragon bile sırf beni sinirlendirmek için Yamato'ya oy attığı bir yerde neyin fanlılığı ve sevgisinden bahsediyorsun anlamadım :D Cidden tüm dünyanın Yamato için bayıldığını falan mı zannediyorsunuz?
Bu mu bahsettiğiniz sevgi ve ilgi? Aynı sözleri 1. olsaydı da diyebilir miydin ?
Açık basit ve net , 2. / 1. olacak bir karakter değil Yamato One Piece evreninde. Zoro/Nami'yi geçmesi özellikle çok saçma.
Nico Alvia'yı koyarım , Shanks'i koyarım , Jaguar D. Saul'u koyarım , Tom'u koyarım , Ace'i koyarım , Fisher Tiger'ı koyarım , Roger'ı , Rayleigh'i koyarım bunu koymam ama.
1000 bölümlük seride Yamato 2. oluyorsa One Piece bitmiş demektir. O kadar düşmüş mü bu seri , inanamıyorum cidden. Seriye hayvan gibi değer veren bir insan olarak gerçekten yakıştıramıyorum. Bunun Yamato haterlığı ile alakası da yok. Kimse de uzun zamandır beklediğim karakter bu edebiyatına girmesin. Carrot da böyle bir karakterdi bu kadar ilgi görmedi.
Uygulanan şey açık basit ve net.
Yamato kampanya ürünüdür ve bana kalırsa 2. olması One Piece serisine bir lekedir.

Dediğim gibi yazdıklarımın Sanji ile alakası yok , Sanji 20. olsun umrumda olmaz bu saatten sonra. Sadece Yamato'dan çok çok daha iyi karakterler olduğunu ve sadece bir kampanya ile bu kadar öne çıkmasına sinir oluyorum.
Yoksa Yamato olsun 11. 13. umrumda değil gerçekten
 
Popüler karakterlerin ara ara o dönemin popülerlik oylamalarında yüksekte çıkması normal bence. Bir sonraki oylamada düşecektir işte. Yok One Piece'in kara lekesi, yok 1000 bölümlük seriye ihanet demek falan çok abartılı tepkiler bence.

Kedi tekmeleyen, güzel diye her boku yapabileceğini sanan şirret hancock da zaman atlamasından sonra içi tamamen boşaltılan kezban Nami de Smoker'ın bile sevmediği Robin de göğüsleri sayesinde üst sıralardalar sanki onlar çok matah karakterler de tek sorun Yamato'nun üstte olması. :s
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık