Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005: Şeytan Çocuk

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robin inde power up ını göreceğiz demek.İlk defa bu kadar sinirli ve kararlı gördük.İçimdeki şeytanı ortaya çıkardın diyerek ciddiyetini ortaya koydu.
 
Bizimkiler çatıda iki imparatorla baş başa kaldı. En azından Mama'yı tutacak bir gücün Wano'ya geleceğine kesin gözüyle bakıyordum. Eğer ilerleyen bölümlere saklamadıysa bunu, ciddi ciddi novalar iki imparatoru harcayacak.
 
ah Sanji... Portakallı kekim... Senin ölmeni istiyor olmamın sebebi sana olan sevgim.

2 yıllık eğitimin sırasında Kamabakka Adasında okama'larla eğitim yapıp güçlenen bir hikaye geçmişin yok mu senin? Var. Peki eğitiminin temelini 99 adet yemek tarifi çalmak oluşturmuyor mu? Oluşturuyor. Bunun için en az 99 okama'yla dövüşmüş olman gerekmiyor mu? Gerekiyor. Hadi diğer karakterleri bilmiyoruz fakat eğitimini tamamlaman için Ivankov'u yenmen gerekmiyor mu? Gerekiyor ama kadınlara vurmama olayını bir kenara bırakmadan Ivankov'u yenebilme ihtimalin yok ki senin. Hadi Ivankov'u yenmedin de o kadar hızlıydın ki Ivankov'dan çaldın diyelim tarifleri(bu da bir çeşit galibiyet kabul) ee o zaman Black Maria'ya neden ve nasıl yakalandın? Hem de suitin olmasına rağmen? Dar açıdan bakıyorsun bunlar hep Robin vs. Maria için kurgulanan ve o kadar da önemli olmayan detaylar diyebilirsiniz ki bence de öyle fakat tayfanın en güçlü 3. karakterinin Robin vs Maria için yem edilmesi değil ama bu şekilde yem edilmiş olması içime sinmiyor.

Jinbei hariç hiçbir tayfa üyesi Sanji'nin düştüğü duruma şaşırmadı çünkü bu artık sıradanlaştı ve ben de şaşırmadım ama seni zaaflarınla seven ve son bölümdeki hallerine gülen biri olarak karakter gelişiminin zirve noktası olarak şerefli bir ölüm istiyorum senin için. Bu arc git sırasıyla Jack ve King'i harca, sonra çık çatıya ve Kaido'nun aşırı süper mükemmel ötesinin ötesindeki ultra bomba ve enfes bir teknik içeren bir saldırısını durdurarak Luffy'yi kurtar ve kalbimizde yaşa.
 

Üye silindi 5781

Kafamda bir tasarı var , Eiichiro Oda büyük ihtimalle onu yapacak o yüzden pek yorum yapmadım ama oldu ki kafamdaki tasarıyı yapmadı diye bu yorumu atıyorum.

Ortada Sanji'yi eleştirmek için sebep bulamıyorum çünkü Eiichiro Oda adeta batırmış. Karakterin değil yazarın suçu var.
Kalifa'yı blokladın , silahlanma hakinle Maria'yı bloklayamadın mı yani? Hani eğer Ryou tarzı bir hakin var da biz bilmiyorsak onu bilemem ama olmadığını biliyorum , o yüzden kimseyi kandırmayalım. Silahlanma hakisi ile bloklayabilirdi , biraz şov yapmış ; gönlümü gene almayı başardı ama boş iş.
Şu an o savaş meydanındaki herkesin , Sanji'ye ''Ulan ne kadar güçlüymüş , harika bir adam.'' dedirtmezsen senin ayıbındır.
Millet ''Bu nasıl bir adam.'' bile dedi. Black Maria'nın astları ''Kendi arkadaşını tehlikeye atmıyor. Ne kadar da güzel bir adam.'' dedikten hemen sonra Sanji'yi sümküre sümküre Robin'e çağırtman resmen senin rezilliğini gösteriyor.
Oğlun Zoro şov yaparken adanın sallanmasını kral hakiye bağlayan adam Sanji'ye neler neler yakıştırıyor.
Robin'i iyi yükselttin , Robin'i iyi gösterdin de bunun için gerçekten Sanji'yi bu kadar itin poposuna sokman lazım mıydı?
Klasik bir şekilde Sanji'nin ''Robin bu tuzağa yakalanacak kadar aptal değil.'' demesine bakardı bağırmasından sonra ya , hadi onu geçtim canlı yayın yaptırdın , millet neler neler dedi Sanji'ye.
Samimi söylüyorum bu garip garip konuşan adı sanını bile hatırlamadığım adamlar , Sanji bir şekilde herkesin önünde şov yapınca ''Gerçekten güçlü adamlardanmış , helal olsun.'' gibilerinden kelimeler sarfettirmezsen cidden yazıklar olsun sana.

He eğer dediklerimi ve düşündüklerimi yaparsa, Sanji'ye üst düzey bir şov yaptırıp canlı yayında millete ''Ulan Sanji abim helal olsun!'' dedirttirip bu canlı yayınla dalga geçenlerin ağızlarının payını verirsen bu yaptığın rezilliği telafi edersin.

Sanji'ye olan sevgimden bir şey gitmedi aksine Oda'ya rağmen arttı ama yazara olan tahammülüm kalmadı. Bu arc. yeteri kadar saçmalık çizmişti zaten...
Sanji'ye olan beklentilerim ise daha da arttı. Umarım benim düşündüğümü yapacaksındır ki öyle de yapacaksın eminim Oda.
 
[/QUOTE]
Geçen bölümdeki kadın Robin'di, Sanji onu tanımıştı ve bir planı vardı değil mi? Ve Black Maria tuzak kurmamıştı değil mi? ?
Berbat bölüm bu arada. Tek güzel olan şey zamanında mangayı düzgün yorumlayın diyenlerin çıkması. Teşekkürler Oda. ?

Sanji, Jack'e doğru gidiyor gibi gözükse de ben rakibinin Queen olacağına inanıyorum. Robin de sonunda bir işe yaracak, poz kesmesi falan da beni sarmadı. Off-panel yap geç bu kadını, kitabe okusun yeterli.
Ben de Queen'e gideceğini düşünüyorum. Jack'e birtürlü yakıştıramadım.
 
Sanji Queeni nasıl yensin. Cidden yenebileceğini düşünüyor musunuz, yoksa bu bilmediğim forum üyeleri arasındaki bir mübalağa mı. Bilmediğimden soruyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık