Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] 7. Popüler Karakterler Anketi'nde X Drake'i Oyladık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21-22 arası abanan başka bir grupta var sanırım. Dun buggy, bugün carrot. Gerçi saat 18 19 dan sonra aşırı zorlaşıyor. Hele gece rahatlıyor gibi geliyor ama daha kötü oluyor. Ben bir kere gece luffy'i denemiştim. 30 civarında oy atmama rağmen listeye sokamadım. Ki luffy'e o saatte atan tek ben değilimdir. Ama saat 12 de drake'i 28 29 oyla dereceye sokabilmiştim.
Carrot Afrika'da da girmiş. Ona her saat sallıyorlardır zaten. Ama Buggy'nin girmesi ilginçti. Bugün önceki saatlerde Kid de girdi. Bugün oyumuz epey azdı zaten giremememiz normal.
Bizim kıtada Luffy'e pek oy çıkmıyor muhtemelen. Arada tek tük onu sokuyorlar. Her zaman en az dereceye girdiği yerlerden oldu zaten. Sen verdiğinde de başka veren olmamış olabilir.
Drake verirken ise bizden başkaları da vermiş olabilir belki. Vermese de gündüz hala arada denk getirebiliyoruz. Ama 20 kesin derece olmaktan çıktı maalesef dereceye girmedikçe çıtayı yükseltiyorlar.

En azından bizim altımızdakiler için yapılan kampanyalar azaldı. Zirve yarışı işimize yaradı. Bir hafta daha böyle gitse iyi olur. Bakalım yarın ak kara belli olacak. En kötü 80 oluruz diye umut ediyorum. 40 olursak da Çin'e bedel kırkımız deriz : P
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık