Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004: Kibi Dango

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    291
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Smoker Tama'nın gücünün sınırı var mı? Bir anda taraf değiştirme olur mu? Tama bayıldıktan sonra Komachiyo'yi direkt kontrol etti mi unuttum.
 
Toki'nin gücüne benzer aklıma gelen Aku'nun Samuray Jack'i geleceğe gönderme şekli var o da One Piece'ye uyarlansa basit kaçar
 
Son düzenleme:
Silüet bencede erkek gibi duruyor ve eneli de andırıyor kulaklarından dolayı ama enelin orda olması ve üstüne kınlara yardım etmesinin ne sebebi olabilir hiç birşey gelmiyor aklıma.
 
Sonda ki kişi Hiyori olmalı sanırım. Çünkü hali hazırda beklenilecek bi karakter yoktu.. bilinenler içinde bi tek o eksik, onuda Dangocu bebe gemi ile getirmiş olabilir, yada gizlice girdi vs vs.. bunların dışında bölün gayet iyiydi.
 
Toki imparatorları 1 2 yıl sonraya atıp bizimkilere süre kazandırma ihtimali olabilir mi bana hala hakisini kullandıktan sonra 10 dk mola gibi saçmalığa ihtiyacı olan luffy nin imparator yenme şansı yok gibi geliyor çünkü
 
@Smoker bu kibi dangonun olayı neleri kapsıyor? Ne bileyim hayvan olarak arc girişindeki hayvanlar için de geçerli gibiydi fakat onlar Wano'ya özgü gibi sanki.

Gifters olayını dengelemek için meyve uydurmuş gibi sanki. Böyle bir meyve 800 yıl önce de var mıydı? Yoksa arca özgü uydurma mı diyebiliriz?

Sonuçta 800 yıl önce Gifters tarzı bir şeye dair kanıt yok. Ne demeye böyle bir meyve var ki?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık