Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sanji

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 315 84.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 56 15.1%

  • Kullanılan toplam oy
    371
Ben de adam şov yapsın istiyorum hem fiziksel olarak güçle, hem zekasıyla ama her zaman dediğim gibi ortamda bir makara varsa ayak uyduracaksın.
Tamam ortamda bir makara varsa eyvaallah ama haksız bir eleştiri varsa ne olacak ? Mesela, Sanji'nin Black Maria'nın eline düştüğü zaman herkes Sanji'yi Robin kurtaracak diye bekliyordu yani bir Black Maria vs Robin olması herkesin de istediği bir savaştı. Çünkü Robin'in de sadece tayfaya Poneglifleri okumak için katıldığı havasından kurtulup tayfaya ne gibi başka yararları olduğunu göstermesi lazımdı.

Bu bölüm sanki Sanji, Black Maria ile işbirliği yapmış da Robin'i tuzağa çekmiş gibi saydırıyorlar. Ya ortada daha fol yok yumurta yok. Robin'in düştüğü bir tuzak yok. Kaldı ki Robin gibi titiz bir suikastçinin bir tuzağa hop diye zıplaması mümkün değil. Çiçek başkentinde Orochi'nin Oniwabanlarının elinden kurtulurken, Trebol'un elinden kurtulmak için bunshin yaparken zaten Robin'in akılsızca bir adım atmayacağını az çok anladık. Sanji, erkek düşmanları haklamış. Robin muhtemelen Brook ile ortama girecek. Brook ortalığı bayan gifterslerden ve Shinuchilerden temizlerken Robin vs Black Maria göreceğiz. Sanji'yi gömmek için bir ortam yoktur. Sanji serinin başından bu yana kadınlara vurmama ilkesini devam ettiriyor. Ya, babasına kızgın diye suiti giymeyeceğini söylediği halde giymesinden dolayı yerin dibine sokulduysa bir bayanı tekmelese yiyeceği hakaretin haddi hesabı olmaz. Bizde zaten haksız yapılan eleştiriye şaşırıyoruz.

Geçen mangada Zoro, Luffy taşıması gerekti bir anda adam zirveye çıkarıldı. Aynısını WCİ'de Sanji yaptı ama kurtardığı kişiler Yonkou olmadığı için o sıradan bir durum oluyor ama Zoro'nun yaptığı efsane oluyor. Gelde bu duruma şaşırma.

Dostum öyle değil diyorum. :/ Neyse ya, kafandaki Op'la takıl. Anime'ye göre hırsız Sabo falan de. xd
Takılacağın bir tek bu var galiba günlerdir aynı muhabbet. Seriyi kafalarına göre yapıyorlar ve kimsenin bu duruma ilişmediğini mi iddia ediyorsun? Kanıtın var mı bu konuyla ilgili?
 
Böyle giderse karakterin ne fanı kalacak ne de haterı.

Sadece laf arasında dalga geçerler hater falan olmaz kimse böyle kurgulanmış karakter için.
Tutulacak bir tarafı olmayan bir karakter olacak Oda biraz daha abartırsa.

Robin'in başını yakmasın da ne yapacaksa yapsın.
Sanji'nin fanları Sanji'yi asla bırakmaz. Sadece karaktere fight verilsin yeter. Geri kalanı dört dörtlük karakter. :good:
 
Sanji gerçekten garip bir karakter. Gittikçe dönüştüğü-dönüşeceği hatta şu an olduğu şey ilginçleşiyor. Mesela şu Oda’nın çizdiği 40-60 yaşlarında nasıl görüncekler muhabbetinde bile... Sanji’nin işleri yolunda gitmediği senaryosun da, 60 yaşında dönüştüğü kişi “Judge”... burada Oda’nın ne denmek istediğini hepimiz anlıyoruzdur herhalde. Düşünsenize... O tüm benliğinle nefret ettiğin adama... Tek bir kötü gidişat kadar uzaksın... Çok acı çok.
Mhhhhhhhhh.... Maşallah. Aç karna mı yaptın bu anewlizi keke:d
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık